Hij kan het niet uitstaan ​​om etensresten weg te gooien en geeft het aan de daklozen: de werknemer wordt ontslagen - Curioctopus.nl
x
Hij kan het niet uitstaan ​​om etensresten…
17 grappige en bizarre scènes die de problemen van het samenleven met buren het beste samenvatten

Hij kan het niet uitstaan ​​om etensresten weg te gooien en geeft het aan de daklozen: de werknemer wordt ontslagen

06 Februari 2021 • Door Janine
1.420
Advertisement

Bryan Johnston is een zeer actieve gebruiker op TikTok: hij plaatst vaak video's van achter de schermen van zijn werk in een bekende Amerikaanse keten. Er is echter één ding dat Bryan gewoon niet kan verteren: de enorme verspilling van voedsel. Restanten worden vaak weggegooid terwijl ze hadden kunnen worden gedoneerd aan daklozen. Bryan werd na het plaatsen van een video ontslagen. 

De video toont een grote vuilnisbak gevuld met een ongelooflijke hoeveelheid donuts en Bryans verbitterde, pijnlijke gezicht. Omdat hij het zat was dit elke avond te moeten doen, besloot de jongen voedsel te schenken aan een dakloze man en aan de brandweerlieden. 

De jongen, slechts 16 jaar, verloor zijn baan: het bedrijf nam contact op met zijn manager over de video in kwestie en de jongen werd ontslagen. De video die door Bryan werd gepost - met meer dan 2 miljoen views - zorgde voor veel discussie en was zeker geen goede reclame voor het bedrijf. Volgens Bryan is de echte reden voor zijn ontslag echter een andere: in een video liet hij zien dat hij voedselresten had geschonken aan brandweerlieden en daklozen, waarmee hij het bedrijfsprotocol brak. 

Advertisement

Ondanks het verlies van zijn baan, weet Bryan dat hij het juiste heeft gedaan en velen hebben hem gesteund: sommige mensen hebben zelfs geld gedoneerd om hem te helpen ​​ondanks dat hij nog geen andere baan heeft. Met dit geld kocht Bryan echter donuts van een andere keten en schonk deze aan gezondheidswerkers. Volgens de jongen moet er koste wat kost iets goeds worden gedaan. 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt