Een robotstofzuiger ontsnapt uit de winkel en maakt de stoepen van de stad schoon: de video is surrealistisch

Janine image
door Janine

17 Februari 2021

Een robotstofzuiger ontsnapt uit de winkel en maakt de stoepen van de stad schoon: de video is surrealistisch
Advertisement

De supertechnologische wereld waarin we leven geeft vaak aanleiding tot surreële en paradoxale episodes, waarvoor we niet weten of we moeten lachen of huilen. Wat zou je er van denken als we je vertelden over een "op hol geslagen" robotstofzuiger die ongestoord door de straten van de stad dwaalt en alles schoonmaakt wat hij tegenkomt?

Als je denkt dat we een grapje maken, heb je het mis, want dat is precies wat er gebeurde in Barcelona, ​​in Spanje, waar een Twitter-gebruiker niet anders kon dan de ongelooflijke scène filmen. Een deur die open stond en de ondernemende robotstofzuiger bedacht om van de gelegenheid gebruik te maken om een ​​rondje te maken om de buitenwereld te ontdekken. Alleen en zorgeloos op straat trok hij de aandacht van de aanwezigen en vermaakte hij veel mensen over de hele wereld. 

via PledgeTimes

Advertisement
Een robotstofzuiger ontsnapt uit de winkel en maakt de stoepen van de stad schoon: de video is surrealistisch - 1

Als we het over een ongewone ontmoeting hebben: wat Oriol Canosa heeft meegemaakt, was dat zeker, hij pakte daarom zijn mobiele telefoon en filmde de robot die ronddraaide op de stoepen van de straat alsof het niets was. Misschien was de stofzuiger de eentonigheid van zijn dagen zat die hij altijd doorbracht met het schoonmaken van dezelfde omgeving, of misschien - waarschijnlijker - zag hij de deur van de winkel waar hij “werkt” open staan en ging naar buiten, richting de vrijheid.

En in feite lijkt dit wat er gebeurd is. Het is overigens niet de eerste keer dat de beruchte robots die zich toeleggen op het zelfstandig schoonmaken de hoofdrolspelers zijn in merkwaardige en hilarische scènes. Het web wemelt letterlijk van de episodes waarin mensen zich realiseren dat er niet veel voor nodig is om ze in de meest ongelooflijke situaties te vinden.

Zo was het ook in dit geval, en het lijkt erop dat deze onafhankelijke robot is geslaagd in zijn opzet, de aandacht van veel mensen heeft getrokken en hun wat plezier heeft bezorgd. Er was geen gebrek aan gebruikers die ironisch reageerden op de video die op Twitter werd gedeeld. 

Advertisement

Er waren zelfs mensen die een dramatische zoektocht naar de vermiste stofzuiger hadden voorgesteld. "Ik stelde me de posters in de buurt voor: op het moment van de verdwijning had hij een opgeladen batterij. We missen hem, vind hem alsjeblieft" was een van de meest hilarische commentaren.

Gelukkig eindigde alles uiteindelijk op de best mogelijke manier voor de kleine robot en voor de winkelier, zijn eigenaar. Volgens wat er werd gemeld, slaagden de twee er kort daarna in om zich te herenigen, en zal de stofzuiger eindelijk kunnen terugkeren naar zijn dagelijkse "leven"... 

Advertisement