Ze laat een eendje uit een in de winkel gekocht ei uitkomen - nu is het haar huisdier - Curioctopus.nl
x
Ze laat een eendje uit een in de winkel…
Een stel geeft twee puppy's een veganistisch dieet: beboet en verbod op het bezit van huisdieren Moedergorilla en kersverse moeder laten hun baby's door het glas van de dierentuin zien: de ontroerende scène

Ze laat een eendje uit een in de winkel gekocht ei uitkomen - nu is het haar huisdier

13 Mei 2021 • Door Janine
1.157
Advertisement

Internet is een geweldige hulpbron: op sociale media en op Google vinden mensen allerlei tips en trucs. Je kunt technieken vinden om een ​​vlek uit een overhemd te halen zonder de wasmachine aan te zetten, alternatieve recepten te bereiden met eenvoudige ingrediënten, schijnbaar tegengestelde kleuren te combineren om bepaalde looks te creëren en nog veel meer. TikTok hielp een vrouw een in de winkel gekocht ei "uit te broeden" en voor het kuiken te zorgen terwijl het uitkwam. Nu voedt de vrouw het eendje op als huisdier.

via: nypost.com

Na het zien van een challenge op TikTok, besloot Adele Philipps - een 28-jarige vrouw - om te proberen een heel simpel gekocht ei in de supermarkt "uit te broeden". Dus ging ze naar een plaatselijke kruidenierswinkel, in het gezelschap van haar moeder, en kocht een dozijn eieren. Adele zegt vervolgens dat ze de eieren een paar dagen in een geventileerde kast heeft gelegd voordat ze ze in een broedmachine legde die ze online had gekocht.

De vrouw zegt dat ze online wat onderzoek heeft gedaan en ontdekte dat het mogelijk is om te begrijpen of de eieren bevrucht zijn of niet door een zaklamp aan te doen: als je met het licht van de zaklamp aderen in het ei ziet, betekent dit dat dit ei een embryo bevat.

Advertisement

Slechts in één ei zag ze aderen, dus legde ze alle andere weg. De vrouw verzorgde dit ei gedurende 30 dagen en controleerde of de temperatuur stabiel bleef. Niemand dacht dat het zou werken, en ze had zelf ook veel twijfels, maar een maand later verbaasde een gebeurtenis iedereen: iets begon "kleine gaatjes door de schaal te prikken".

Adele, die niet wist wat ze moest doen, zocht advies en aanwijzingen op een pagina op Facebook en twee dagen later kwam het eendje uit de schaal: niet alleen was het experiment succesvol, maar nu is het kleintje veilig en behandelt de vrouw het als een huisdier. Ze besloot het te houden en nam ook een eend zodat het kleintje gezelschap had.

Momenteel wonen de twee vrienden in een doos met een verwarmingslamp, maar de vrouw wil nu een vijver in haar tuin aanleggen. Adele wordt omschreven als een "moederkloek”: ze zorgt voor de twee als een moeder en elke keer dat ze naar haar kijken, vult haar hart zich met vreugde. Is het mogelijk dat eieren uit de supermarkt zijn bevrucht? Adele zegt van wel, en kondigt aan dat ze vanaf nu geen eieren meer zal eten, of - in ieder geval - hun consumptie drastisch zal beperken

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt