Ze vinden een Tasmaanse duivel onder de bank, ze dachten dat het een knuffeldier was

Janine image
door Janine

15 Januari 2023

Ze vinden een Tasmaanse duivel onder de bank, ze dachten dat het een knuffeldier was
Advertisement

In sommige delen van de wereld is het voor bepaalde dieren gemakkelijker om in contact te komen met mensen. Vooral in Australië, waar steden heel dicht bij de natuurlijke leefgebieden van bepaalde wezens zijn gebouwd. Een van de beesten die velen nooit onder ogen willen zien, is ongetwijfeld de Tasmaanse duivel. Hij heeft hele lieve trekken, en als hij niet gepest wordt is hij volgzaam, maar als iemand hem zou storen, zou hij niet goed kunnen reageren.

Deze Australische familie vond bij toeval een Tasmaanse duivel in hun woonkamer, aanvankelijk werd hij aangezien voor de knuffel van de hond. Toen ze erachter kwamen wat het was, zorgde dit voor paniek in het huis.

via Abc

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Kirsten Lynch woont in Sandy Bay, Hobart met haar gezin en hun hond. Op een ochtend, terwijl ze thuis was, hoorde ze haar Golden Retriever-puppy een vreemd geluid maken. Aanvankelijk begreep ze niet waarom, dus besloot ze naar hem toe te gaan om te begrijpen wat er aan de hand was. Toen ze in de kamer aankwam, zag ze op de vloer, roerloos, wat ze dacht dat een zacht stuk speelgoed was. Maar toen ze zich bukte om het op te rapen, begreep ze wat het werkelijk was.

Advertisement

Only in Australia! 🤯

Pubblicato da Daily Mail su Giovedì 29 dicembre 2022

https://www.pexels.com/it-it/f...

Toen Kirsten bukte om het knuffeldier op te pakken, kwam het tot leven en begon het door het appartement te rennen. Op dat moment besefte de vrouw dat het een Tasmaanse duivel was. Na het rennen verstopte het dier zich onder de bank. De hele familie was in rep en roer en wist niet wat te doen.

"Op een gegeven moment stonden we allemaal op de eettafel terwijl mijn man de puppy achtervolgde met een bezem in een poging hem het huis uit te krijgen. Gelukkig vond het wezen binnen korte tijd de deur, hij ging naar buiten en verstopte zich in een struik bij ons huis".

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Een zeer ongebruikelijke situatie, maar hoe kon een Tasmaanse duivel het huis van Kirsten binnendringen? De vrouw laat elke avond de deur open staan, zodat als haar hond zijn behoeften moet doen, hij zonder problemen naar buiten kan. De ongewenste gast die waarschijnlijk op zoek was naar eten zag de deur openstaan en slaagde erin het huis binnen te sluipen.

Wat zou jij gedaan hebben?

Advertisement