Stel helpt ouders in nood door geld te verstoppen in babyproducten

Janine

25 Februari 2023

Stel helpt ouders in nood door geld te verstoppen in babyproducten
Advertisement

Kinderen behoren zeker tot de kostbaarste schatten van hun ouders, maar we weten allemaal hoe vermoeiend en duur het is om ze op te voeden. In feite zijn kinderen sinds de geboorte een constante en belangrijke uitgavenpost in het gezinsbudget, aanvankelijk met luiers en producten voor de hygiëne, daarna met de voortdurende veranderingen van kleding en schoeisel voor continue groei. En niet te vergeten alle uitgaven voor school en vrije tijd of voor de oppas. Producten voor de vroege kinderjaren zijn bovendien erg duur en het kan voorkomen dat jonge stellen moeite hebben om rond te komen en gedwongen worden verschillende hulpmiddelen te bedenken om een ​​adequate levensstijl voor hun kroost te garanderen.

Precies om die reden creëren gezinnen steeds vaker echte netwerken van solidariteit, waarin ze elkaar op verschillende niveaus helpen. Dit jonge stel had een heel origineel idee om worstelende ouders in hun stad te helpen.

via Fox News

Advertisement

Krystal en Patrick Duhaney zijn ouders van drie kinderen in Los Angeles die zich hun leven als nieuwe ouders levendig herinneren. Krystal is de oprichter van Milky Mama, een bedrijf dat borstvoeding ondersteunt, en herinnert zich dat voordat ze haar bedrijf startte, alles niet altijd zo gemakkelijk was. "Aanvankelijk hadden we moeite om de eindjes aan elkaar te knopen en stabiliteit te krijgen als een jong stel met een baby", zei ze. Dus nadat ze onlangs hadden opgemerkt hoeveel de kosten van babyproducten waren gestegen, besloten ze iets te doen om nieuwe ouders te helpen hun nieuwe leven goed te beginnen. De twee gingen naar drie verschillende winkels van Target in de stad Los Angeles en verstopten in totaal $1.000 in verschillende babyproducten.

Krystal deelde een video op haar Instagram-account waarin ze haar liefdadigheidsactie documenteerde. "We dachten dat het een leuke kleine verrassing zou zijn voor ouders om een ​​onverwacht geschenk te vinden bij het openen van die essentiële items. We hopen dat het hun dag opfleurt of dingen gemakkelijker maakt. Of ze kunnen, als het niet nodig is, ervoor kiezen om het gebaar terug te betalen door op hun beurt iets te doneren aan andere ouders", legt de vrouw in de video uit.

@krystalduhaney/Instagram

Hun vrijgevigheid hield daar echter niet op. Krystal legde namelijk uit dat zij en haar man zichzelf tot doel hebben gesteld om elke maand solidariteitsacties uit te voeren in de hoop andere mensen te kunnen inspireren hetzelfde te doen, en iemand te helpen om in ieder geval een betere dag te hebben. "Het is belangrijk voor ons om onze kinderen te laten zien dat het helpen van anderen van het grootste belang is", zei ze. "Dus we weten niet of we precies hetzelfde gaan doen, maar we gaan zeker iets doen met de bedoeling ouders te helpen."

Een stel om een voorbeeld aan te nemen, geweldig!

Advertisement