Vrouw koopt supermarkteieren waar een week later drie kuikens uitkomen

door Skip

09 Juli 2022

Vrouw koopt supermarkteieren waar een week later drie kuikens uitkomen
Advertisement

Boodschappen doen is vaak een avontuur. De juiste aanbiedingen scoren, de beste producten voor de beste prijs, zodat iedereen thuis tevreden is.

De Engelse Deza Empson (31) weet dat maar al te goed. Tijdens een van haar wekelijkse supermarktbezoeken werd ze door iets bijzonders verrast. Nadat Deza eieren had gekocht in een bekende supermarkt stopte ze de eieren in een broedmachine zag zij die na enkele dagen uitkomen. Maar laten we eens even goed uitzoeken hoe de zaken zijn gelopen en hoe dit heeft kunnen gebeuren.

via DailyMail

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Deza Empson is de hoofdpersoon in dit bijzondere verhaal. Deze moeder zat ineens met drie kuikentjes nadat ze zes eieren had gekocht in de supermarkt. Ja we bedoelen echt kuikentjes.

Deza zegt de eieren in een broedmachine te hebben gelegd die ze had gekocht om parkieten mee groot te brengen. Na vijf dagen wachten zag ze in de eieren, die onder de warme lamp van de broedmachine lagen, de kleine kuikentjes groeien in een aantal.

De kuikentjes begonnen voorzichtig te de eierschaal door te prikken drie weken later.

De kleintjes River Dusky en Daisy zijn nu officieel opgenomen door Deza en haar gezien.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Het bijzondere trio is liefdevol opgevangen door Deza die vertelt hoe geen van de kuikens de badkuip fijn vindt en Daisy het meest aanhankelijk is van de drie. "Ze huilt de hele tijd, ze roept de hele tijd om mij, ik denk dat ze meer gehecht is aan mij omdat ik haar geholpen heb geboren te worden."

Naaer eigen zeggen gaan de drie kuikens bij haar nicht wonen:"Ze zijn super schattig. Het is zo waanzinnig ze volgen me overal naartoe. Toen ik ze voor het eerst zag bewegen kon ik het niet geloven."

Deza zegt van streek te raken bij de gedachte dat iemand eieren koopt en kuikens eet zonder dit te weten.

Best een schokkende ontdekking voor haar en alle mensen die regelmatig eieren eten, vind je ook niet?

Advertisement