De foto om een ​​Husky te adopteren gaat viraal, maar de verdienste is niet van de hond - Curioctopus.nl
x
De foto om een ​​Husky te adopteren…
Een bedrijf ontwerpt een tas om te wandelen met je vissen 20 mensen die te ver gingen met Photoshop, en foto's deelden die grenzen aan het belachelijke

De foto om een ​​Husky te adopteren gaat viraal, maar de verdienste is niet van de hond

18 Mei 2021 • Door Janine
2.981
Advertisement

Een verlaten dier adopteren is een mooi gebaar: het betekent een nieuw leven geven aan een wezen dat beslist de genegenheid en zorg van een of meer mensen nodig heeft. Gelukkig zijn er onderkomens die dieren de nodige zorg kunnen geven in afwachting van iemand die klaar staat om een ​​nieuw gezinslid te verwelkomen. En gelukkig zijn er vrijwilligers die er voor vechten dat dieren een ​​huis krijgen waar ze zich veilig voelen. De gemeente Wichita Falls Animal Services heeft een foto geplaatst waarop een vrijwilliger, genaamd Zackry Majewski, te zien is met een husky genaamd Sky.

De bedoeling van de post was om een ​​thuis te vinden voor de prachtige hond. In de post wordt gezegd dat Zackry Majewski in oktober 2020 als vrijwilliger bij de gemeente is gaan werken, hij is dol op dieren en is vooral dol op husky's. In zijn vrije tijd houdt Zac van wandelen en luisteren naar countrymuziek. De post ging meteen viraal, ontving duizenden reacties en gedeelde berichten, en de verdienste is niet alleen van de hond: hoewel deze eindelijk een thuis heeft gevonden, heeft Zac de show gestolen. In feite hebben de meeste mensen interesse in Zack getoond en gevraagd of hij ook geadopteerd wilde worden.

Zac is ongetwijfeld heel knap, en de man, die altijd al ervaring heeft willen opdoen als vrijwilliger in verenigingen en dierenasielen, zegt blij te zijn dat de post viraal is gegaan: wat de reden ook is, wat hem interesseert is dat dieren een grotere zichtbaarheid krijgen en de mogelijkheid hebben om geadopteerd te worden. De gemeente heeft vanuit het hele land telefoontjes gekregen van mensen die de dieren willen adopteren, en Zac is gevraagd om meer foto's van zichzelf op social media te plaatsen. Zac gaf toe dat hij er niet zo van houdt om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar als dit zijn trouwe viervoeters kan helpen, zal hij het graag doen: "het doel heiligt de middelen" tenslotte, nietwaar?

Advertisement

Er zijn mensen die zeiden "wacht, staat er ook een hond op de foto?", en anderen vroegen "zijn ze allebei inbegrepen in een all-inclusive pakket?". Mocht jij je ook afvragen ​​of het mogelijk is om Zac te adopteren, vrezen we dat het antwoord nee is.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt