Uitgeputte vrouw verkoopt haar "gebruikte echtgenoot" op eBay voor €18 en de prijs is bespreekbaar - Curioctopus.nl
x
Uitgeputte vrouw verkoopt haar "gebruikte…
Hij heeft de huur al maanden niet ontvangen en gooit alle spullen van de huurder op straat: volgens de rechter heeft hij ongelijk en beboet hem Hij vereeuwigt vrouwen met ongeschoren oksels omdat hij de vrouwelijke schoonheidsnormen wil uitdagen

Uitgeputte vrouw verkoopt haar "gebruikte echtgenoot" op eBay voor €18 en de prijs is bespreekbaar

22 Mei 2021 • Door Janine
7.369
Advertisement

Op internet doen we onderhand alles: we zoeken en verkopen huizen, raadplegen vacatures, zoeken informatie over wat er in de wereld gebeurt, kopen of verkopen gebruikte spullen, maken nieuwe kennissen en hopen ook de liefde te vinden. Het internet biedt veel potentieel en een vrouw heeft besloten er een bijzonder gebruik van te maken: ze profiteerde van een site waar je gebruikte items koopt en verkoopt om een ​​advertentie te plaatsen die ongebruikelijk en tegelijkertijd leuk is. Moe en uitgeput van het samenwonen met haar man, besloot ze hem op eBay te koop aan te bieden voor het zeer bescheiden bedrag van 18 euro waarover kan worden onderhandeld.

Dit bizarre idee ontstond op eerste kerstdag, in Hamburg: de 40-jarige vrouw zat, samen met haar familie, in haar woonkamer en begon enthousiast te praten over haar plannen voor het nieuwe jaar, maar de man moedigde zijn vrouw niet aan: hij demoraliseerde haar met zijn negativiteit. De vrouw, die zeven jaar getrouwd is, heeft haar limiet bereikt en - moe van het eeuwige pessimisme van haar man - heeft besloten hem online te "verkopen" via eBay. In de tekst van de aankondiging schreef de vrouw:

"Beste vrouwen die misschien geïnteresseerd zijn. De afgelopen dagen realiseerde ik me dat we gewoon niet meer bij elkaar horen. Ik zou mijn man willen opgeven. Ik ben bereid om over de prijs te onderhandelen. Maar ik wil niet ruilen. Stuur me alsjeblieft verzoeken via e-mail." De aankondiging vermeldde vervolgens de prijs, van 18 euro, en ging vergezeld van een afbeelding van de kerstboom van het paar. Aan alle geïnteresseerden adviseerde de vrouw om hem op eerste kerstdag "op te halen", zodat de nieuwe eigenaar het op tweede kerstdag kon uitproberen en testen.

De advertentie die op eBay werd geplaatst en later werd verwijderd, kreeg veel reacties en veel mensen plaatsten geamuseerde reacties. Heeft iemand interesse gehad in het kopen van een gebruikte echtgenoot voor dat betaalbare bedrag? Het lijkt erop dat niemand serieus heeft geprobeerd deze nietsvermoedende echtgenoot te kopen. De vrouw zei later dat het gewoon een grap was en dat ze plezier wilde hebben en dat haar man, die niets wist van de aankondiging en het briljante idee van zijn vrouw, er via de kranten over hoorde. Heeft hij zijn pessimisme opgegeven en zijn vrouw en haar enthousiasme meer gesteund?

Tags: VrouwenAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt