Om zijn ex-vriendin terug te winnen, construeerde hij met al zijn spaargeld "het liefdeseiland"

Janine image
door Janine

29 Mei 2021

Om zijn ex-vriendin terug te winnen, construeerde hij met al zijn spaargeld "het liefdeseiland"
Advertisement

Liefde is dat gevoel dat mensen ertoe kan aanzetten om dwaze gebaren te maken. Wat ben je bereid te doen om de glimlach te zien op het gezicht van degene van wie je houdt? En wat ben je bereid te doen om een ​​persoon terug te winnen die je verloren lijkt te hebben? Dit is het verhaal van een man met een gebroken hart die, uit liefde, bereid was een “liefdeseiland”’ te construeren in de hoop zijn ex-vriendin terug te winnen.

via Mirror

Advertisement
Not the actual photo - jcob nasyr/Unsplash

Not the actual photo - jcob nasyr/Unsplash

Het paar besloot uit elkaar te gaan nadat de man, bekend onder de achternaam Xu, naar het platteland in zijn geboorteplaats was verhuisd om voor zijn ouders te zorgen, maar het meisje bleef in de stad wonen. Xu was echter helemaal niet overtuigd van die breuk en, in de hoop de vrouw van wie hij hield terug te winnen, gebruikte hij al zijn spaargeld - meer dan honderdduizend yuan (ongeveer 13.000 euro) - voor de constructie van een heel klein, lief en gedenkwaardig onbewoond eiland.

Advertisement
Not the actual photo -Nik Shuliahin/Unsplash

Not the actual photo -Nik Shuliahin/Unsplash

Want Xu zegt dat hij een verlegen en introvert persoon is en het moeilijk vindt om zijn gevoelens in woorden uit te drukken: hij laat het liever zien door middel van gebaren. En zorgde dit dwaze en uiterst romantische gebaar ervoor om de twee bij elkaar te brengen? Helaas niet: Xu kon het hart van zijn ex-vriendin niet terugwinnen maar aan de andere kant is het verlaten eiland, in het dorp Hetou - in het zuiden van China - een echte toeristische trekpleister geworden voor stellen die op zoek zijn naar een rustige en romantische plek.

Not the actual photo - Samuel Rios/Unsplash

Not the actual photo - Samuel Rios/Unsplash

Hoe is het Xu gelukt om een ​​onbewoond eiland te maken? Hij heeft ongetwijfeld een team ingehuurd: het eiland heeft een oppervlakte van 20-30 vierkante meter en is bedekt met dichte roze vegetatie, waaronder gras en de bloei van perzik- en kersenbomen die - in de Chinese cultuur - het symbool van liefde zijn. Er is een boogbrug die naar een romantische plek leidt, een schommel in het midden van het eiland en een pad geplaveid met hartvormige stenen. Hoe is het mogelijk dat het meisje, geconfronteerd met deze romantiek, niet voor de bijl ging? Ze bleef standvastig in haar positie, maar was oprecht ontroerd door Xu's geweldige gebaar. Ze zei “bedankt voor je oprechte toewijding. Je zult iemand vinden die beter is dan ik”. Ondanks het definitieve antwoord dat niet was waar de man op had gehoopt, heeft Xu geen spijt van wat hij heeft gedaan. Zijn gebaar is hoe dan ook nuttig gebleken, en nu is dat eiland een symbool van liefde geworden: het is een bevoorrechte plek voor huwelijksaanzoeken en een perfecte locatie voor fotoshoots.

Advertisement