Een vrouw is woedend nadat de buurvrouw haar zoon etnisch eten geeft: “dat had je niet mogen doen” - Curioctopus.nl
x
Een vrouw is woedend nadat de buurvrouw…
17 memorabele trouwfoto's waarin de achtergrond de show stal van het bruidspaar Bruid vraagt ​​​​niet-binaire broer om te kiezen of hij zich als man of als vrouw wil kleden voor de bruiloft

Een vrouw is woedend nadat de buurvrouw haar zoon etnisch eten geeft: “dat had je niet mogen doen”

02 Juni 2021 • Door Janine
2.920
Advertisement

Soms ontstaan ​​de meest onverwachte problemen als gevolg van gebaren die we aanvankelijk als normaal of onschuldig beschouwen. De vrouw die op Reddit besloot haar ervaring te vertellen en internetgebruikers om een ​​mening vroeg over een episode die haar is overkomen, weet er alles van.

Toen haar buurvrouw haar vroeg om tijdens haar afwezigheid een paar uur op haar zoon te passen, gaf ze hem etnisch eten, wat zijn moeder nooit zou toestaan. Het kind vond het heerlijk en ze voelde zich tevreden. Toen de moeder echter hoorde wat er was gebeurd, meldde ze zich woedend bij de buurvrouw en beschuldigde haar ervan dat ze iets had gedaan wat ze nooit had mogen doen.

"Je had niet het recht om mijn zoon etnisch eten te geven" was slechts een van de zinnen waarmee de vrouw - onder het pseudoniem Linda - door de boze moeder werd aangesproken. Volgens wat de Reddit-gebruiker zei, had Linda, voordat ze haar zoon achterliet, hem een broodje met groenten en sinaasappelsap meegegeven, haar gewaarschuwd hem geen snoep te geven en dat het kind allergisch was voor amandelen.

De plannen werden echter niet gerespecteerd toen de buurvrouw, van Aziatische afkomst, de lunch bereidde op basis van etnisch eten. Roti en aubergine sabzi, en de 7-jarige jongen kon het niet weerstaan. Hij vroeg of hij het mocht proeven en de vrouw, die dacht dat er niets mis mee was, vond het goed. Dus, aangezien hij het lekker vond, at hij uiteindelijk dat voedsel in plaats van het broodje die zijn moeder voor hem had bereid.

Toen Linda erachter kwam wat er was gebeurd, ging ze tekeer tegen haar buurvrouw. “Ze luisterde niet naar mijn redenen - merkte de buurvrouw op - ze beweerde dat mijn eten zo pittig was dat het haar zoon ziek kon maken, en ze beledigde me met scheldwoorden omdat ik het kind zonder toestemming van de ouders te eten had gegeven”.

"Ik voel me schuldig - vervolgde de buurvrouw - maar was ik echt verkeerd?”. Op deze vraag en na het lezen van het verhaal, volgden honderden commentaren elkaar op onder de post, het verhaal ging zelfs viraal. Volgens het verhaal van de buurvrouw zei de moeder ook dat ze haar zoon wilde laten wennen aan een veganistisch dieet, maar uitleggen dat wat hij had gegeten zelfs in dit soort dieet acceptabel was, hielp niet.

Het probleem zou daarom het etnische voedsel zelf zijn geweest. En op deze lijn vonden de meeste opmerkingen plaats, met veel mensen die het eens waren met de buurvrouw die werd getroffen door de woede van de moeder. Er was geen gebrek aan beschuldigingen van racisme en xenofobie, aangezien ze een "strijd" leek te hebben gevoerd, uitgaande van vooroordelen die niet altijd waar en verifieerbaar zijn.

Wat vind jij? Heeft de buurvrouw er goed aan gedaan om de jongen dat voedsel te laten eten?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt