Deze man heeft 5 vrouwen en vertelt wat het betekent om een ​​polygaam gezin te hebben - Curioctopus.nl
x
Deze man heeft 5 vrouwen en vertelt…
Vrouw gaat op zoek naar schaaldieren en ontdekt Comfortabel maar met stijl: Balenciaga lanceert zijn Crocs met naaldhak

Deze man heeft 5 vrouwen en vertelt wat het betekent om een ​​polygaam gezin te hebben

11 Juni 2021 • Door Janine
905
Advertisement

Liefde neemt vele vormen aan en wat een gezin maakt, is het gevoel dat mensen bindt, ongeacht hun aantal. Dit is de gedachte van Brady Williams, een man uit Utah die 5 vrouwen heeft - Rosemary, Robyn, Nonie, Paulie en Rhonda - en die zijn familie definieert als een "voorbeeld van progressieve polygamie".

via: Mirror

Ongeacht de definities weten we dat Brady's leven zeker niet gewoon is: hij heeft 24 kinderen en woont met hen en zijn vrouwen in twee zeer grote huizen, naast elkaar. Ooit was hij bisschop van de Mormoonse kerk, maar nu identificeert het gezin zich niet langer met enige religie. Hij is wettelijk alleen getrouwd met Paulie, alle anderen zijn "spirituele verbintenissen”.

Brady was pas 29 jaar toen hij besloot zijn polygame leven te beginnen en al zijn vrouwen zijn nichten van elkaar, die in hun jeugd werden opgevoed tot "gehoorzame vrouwen". Het is zeker het soort relatie waarin de man de baas is, maar Brady noemt zichzelf een feministe: alle gezinsleden stellen dat vrouwen dezelfde rechten en beslissingsbevoegdheden hebben als de man. Maar wat zijn de verschillen met een "traditioneel" gezin? De man beweert dat ze niet bestaan, dat de problemen hetzelfde zijn - net zoals de geneugten hetzelfde zijn - maar alles is versterkt.

Advertisement

Het is zeker kostbaarder: er moeten twee huishoudens worden onderhouden en er moeten 24 kinderen worden verzorgd. Het is noodzakelijk om een ​​zorgvuldige organisatie te hebben. En als je je afvraagt ​​hoe de relatie tussen de 5 vrouwen is, laten we dit meteen duidelijk maken: Brady deelt om beurten het bed met elke vrouw. Elke dag gaat hij om twaalf uur naar een andere vrouw. De vrouwen zijn niet jaloers op elkaar en willen hun gezin opvoeden in een vooruitstrevend polygaam gezin, waarin ze de vrijheid hebben om te kiezen: wanneer de kinderen volwassen zijn, zullen ze beslissen of dit het leven is dat ze voor zichzelf willen.

De man is buitengewoon gelukkig en voelt zich verheugd omdat hij, hoewel het niet gemakkelijk is, erin is geslaagd in de loop van de tijd een spirituele band met al zijn vrouwen te onderhouden. De familie heeft ook de deuren van hun huizen geopend voor de televisie, om te laten zien wat het betekent om dit leven te leiden: zeker vermoeiend, maar altijd levendig en vol vreugde.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt