Hij wint de loterij en haalt de prijs op met een masker op: hij wil niet herkend worden door familieleden - Curioctopus.nl
x
Hij wint de loterij en haalt de prijs…
2-jarig jongetje vindt een envelop in huis en versnippert meer dan $1000 in de papierversnipperaar 18 situaties die zo irritant zijn dat zelfs de meest kalme persoon zijn geduld zou verliezen

Hij wint de loterij en haalt de prijs op met een masker op: hij wil niet herkend worden door familieleden

14 Juni 2021 • Door Janine
26.235
Advertisement

Kun je je voorstellen wat het betekent om miljonair te worden met een loterijwinst? De kansen zijn erg klein, maar ondanks dit verliezen mensen de hoop niet en blijven ze hun geluk beproeven. Wat als het geluk voor een keer besluit om aan jouw kant te staan? Hoe zou jij reageren op een overwinning van een miljonair? Veel mensen kiezen ervoor om anoniem te blijven om zichzelf te beschermen, maar een man besloot veel verder te gaan en ging zijn prijs ophalen met een masker op om niet herkend te worden door zijn familie.

via: nypost

Die van de man was zeker een keuze die niet onopgemerkt bleef. Maar het is ook normaal dat je na een overwinning ter waarde van 1,7 miljoen dollar jezelf beschermt en aan je persoonlijke veiligheid denkt. Je hebt veel geld om te beheren, en er zijn mensen die hun beste vrienden of familieleden niet eens vertrouwen: zijn het echt betrouwbare mensen of zullen ze een manier vinden om van je winst te profiteren? Dit zijn de vragen die deze zeer gelukkige man zichzelf stelde, die een bedrag won dat zijn leven echt zou kunnen veranderen. Bezorgd over zijn hebzuchtige familie, wilde de man zijn winst binnenhalen door op het evenement te verschijnen - gefilmd door camera's - met een beroemd masker, zwarte handschoenen en een soort mantel: het is onmogelijk te begrijpen wie er achter die vermomming zit.

De man, geïdentificeerd als "A. Campbell" claimde zijn overwinning slechts twee maanden nadat hij ontdekte dat hij de gelukkige "nieuwe miljonair" was. Hij zei dat hij ziek werd zodra hij hoorde dat hij de Super Lotto in Jamaica had gewonnen. Nadat hij hersteld was, ging hij zijn winst innen en de cheque in grootse stijl tekenen, met het beroemdste en meest angstaanjagende masker in de bioscoop van de afgelopen decennia.

Advertisement

De man onthulde aan verslaggevers dat hij deze situatie nog steeds niet kon geloven en dat hij juist om deze reden besloot zichzelf te vermommen als het personage uit de film "Scream". Een vermomming waarmee hij zijn ware identiteit kon verbergen voor hebzuchtige familieleden, die waarschijnlijk niet om het geluk van de man gaven, maar alleen om zijn overwinning. Als jij zo'n bedrag zou winnen, wat zou je dan doen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt