Heineken presenteert een slimme robot die je volgt en je een koud biertje brengt

Janine image
door Janine

08 Juli 2021

Heineken presenteert een slimme robot die je volgt en je een koud biertje brengt
Advertisement

Door de technologische ontwikkeling zijn we inmiddels gewend aan allerlei voorwerpen of trucjes. We worden letterlijk omringd door gadgets die, laten we eerlijk zijn, nuttig maar ook ongelooflijk extravagant kunnen zijn. We zijn er zeker van dat waar we je over gaan vertellen, veel over gepraat zal worden, niet alleen omdat het werd gepresenteerd door een bedrijf dat over de hele wereld bekend is, maar ook omdat het zou kunnen voldoen aan de behoeften en smaken van veel mensen, vooral op warme zomerdagen.

Als je een bierliefhebber bent en je houdt ervan om het koud te drinken op de meest warme dagen, weet dan dat je hier misschien het perfecte technologische accessoire hebt gevonden. Ervan uitgaande dat het in ieder geval raadzaam is om het verantwoord te drinken, moet je weten dat er een echte gerobotiseerde koelkast is, uitgerust met kunstmatige intelligentie, die ons overal kan volgen en onze biertjes koud kan houden.

via Heineken BOT

Advertisement
Heineken BOT

Heineken BOT

"Heineken" zeggen is hetzelfde als "bier" zeggen, de drank die door dit Nederlandse merk wordt geproduceerd met de traditionele groene kleur met een rode ster is bekend en wijdverbreid. Wie zou daarom, beter dan de bekende brouwerij, kunnen nadenken over de behoeften van bierliefhebbers? Dus is hier BOT, oftewel "Beer Outdoor Transporter", een intelligente robot uitgerust met camera's, bewegingssensoren en vooral de ruimte die nodig is voor voldoende ijsblokjes, blikjes en flessen bier.

Advertisement
Heineken BOT

Heineken BOT

Als je erom moet lachen, weet dan dat je niet de enige bent. Zeker, zo'n uitvinding zou veel mensen gelukkig kunnen maken, vooral wanneer de hitte zo verzengend en ondraaglijk wordt dat er geen alternatief lijkt te zijn dan te genieten van een koud drankje.

Heineken BOT

Heineken BOT

BOT kan ons volgen, weet tot 12 biertjes koel te houden en is behoorlijk bedreven in het ontwijken van de obstakels die het op zijn pad vindt.

Heineken BOT

Heineken BOT

Natuurlijk: voorlopig is deze robot zeker een slim marketingproject, dat in de ogen van Heineken zeker de aandacht zal vestigen op het merk ten voordele van de verkoop.

Heineken BOT

Heineken BOT

We zijn er echter van overtuigd dat velen nu al hopen dat productie van BOT standaard zal worden. Het is dus afwachten en we raden iedereen in de tussentijd aan om niet te overdrijven, aangezien alcoholgebruik schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Advertisement