40-jarige vrouw krijgt kritiek op internet omdat ze zich “te jeugdig” kleedt

Janine image
door Janine

20 Juli 2021

40-jarige vrouw krijgt kritiek op internet omdat ze zich “te jeugdig” kleedt
Advertisement

Zijn er kledingstukken die alleen voor een bepaalde leeftijdsgroep gedragen mogen worden? Mag een 60-jarige vrouw korte rokjes dragen? Mag een jong meisje een ouderwetse jurk dragen? Mag een oudere man een sweatshirt en een trainingspak dragen? Hoewel het waar is dat kleding geschikt moet zijn voor de context, is het ook waar dat mensen de vrijheid moeten hebben om kleding te kiezen en te dragen waarin ze zich prettig voelen. Iemand die pantoffels draagt ​​op kantoor wordt bekritiseerd omdat hij de formaliteit van de context niet respecteert, maar waarom zou een 40-jarige vrouw kritiek moeten krijgen omdat ze ervoor kiest een strakke jurk te dragen?

via tiffnicole142/TikTok

Advertisement
tiffnicole142/TikTok

tiffnicole142/TikTok

Een 39-jarige vrouw uit Florida deelde haar ervaring: ze heeft een erg populair TikTok-profiel en hoewel velen haar outfits en de behendigheid waarmee ze van een badjas naar een elegante jurk gaat waarderen, beschuldigen veel mensen haar ervan zich te kleden als een jong meisje en dat ze het slechte voorbeeld geeft. In de gepubliceerde video's liet ze haar kleren zien. Die laatste zijn de oorzaak van zware kritiek: gebruikers vinden ze "te jeugdig” voor haar leeftijd.

Advertisement
tiffnicole142/TikTok

tiffnicole142/TikTok

Kortom, de vrouw voelt zich op haar gemak, voelt zich goed over zichzelf en vindt zichzelf mooi, maar wie commentaar geeft lijkt zich niets aan te trekken van de gemoedstoestand van de vrouw. Ze beschuldigen haar ervan oud te zijn en ongepaste kleding te dragen. We geven je een voorproefje van enkele opmerkingen.

tiffnicole142/TikTok

tiffnicole142/TikTok

TikTok-gebruiker Carolyn reageerde als volgt op Tiffany's video: "Je bent mooi, maar hoe oud ben je? Je lijkt je iets te jeugdig te kleden." Tiffany's reactie liet niet op zich wachten: “Ik had zo'n opmerking niet van een vrouw verwacht, misschien wel van een man. Heb je toevallig stijladvies nodig?".

tiffnicole142/TikTok

tiffnicole142/TikTok

Misschien is het een kwestie van jaloezie? De vrouw geeft toe dat ze vaak het doelwit is van kritiek van jaloerse mensen, die haar overladen met beledigingen. De vrouw wil dan ook een boodschap sturen: wat je ook doet, hoe je je ook kleedt of wat je ook zegt, mensen zullen altijd een reden vinden om je te bekritiseren en een onbeleefde manier vinden om dat te doen. Het belangrijkste is dat je je goed voelt over jezelf.

Advertisement