Ze wordt bespot op sociale media omdat ze haar tas van $80 een luxeartikel noemt

Janine image
door Janine

24 Maart 2023

Ze wordt bespot op sociale media omdat ze haar tas van $80 een luxeartikel noemt
Advertisement

Niet iedereen kan het zich veroorloven om hele dure kleren in de kast te hebben hangen en velen geven er niet eens om om ze te kopen. Vooral onder jongeren en tieners is het kunnen pronken met kleding en accessoires van de meest populaire merken echter een soort statussymbool waartoe ze willen behoren. Voor sommigen is het dus zeker een grote voldoening om iets te kunnen hebben dat ooit ondenkbaar zou zijn geweest. Zo toonde een meisje met een verleden, die niet zonder ontberingen was, trots haar nieuwe tas op sociale media, ter waarde van tachtig dollar en noemde het "luxe", maar werd uitgelachen door gebruikers.

via New York Post

Advertisement

Zoe Gabirel, een zeventienjarige uit Singapore, kreeg eindelijk de tas van haar dromen, ondertekend door Charles&Keith, een plaatselijk bekend merk. De jonge vrouw wilde dit accessoire zo graag dat, toen haar vader het uiteindelijk voor haar kocht, ze besloot haar geluk te delen via sociale netwerken: "Ik ben zo dankbaar dat mijn vader het voor me heeft kunnen krijgen. Hij heeft zo hard gewerkt om dit geld te kunnen uitgeven."

Bij het tonen van het ontvangen geschenk bracht de emotie haar ertoe het als "luxe" te omschrijven. Het bedrag van de tas is gelijk aan ongeveer 80 dollar, en daarom werd ze door veel gebruikers uitgelachen.

Advertisement

Met name een opmerking die luidde: "Wie gaat het haar vertellen?" zette de jonge vrouw ertoe aan te reageren op iedereen die haar bespotte vanwege haar enthousiasme, en door tranen heen uit te leggen waarom die tas zoveel voor haar betekent, die opgroeide te midden van vele economische moeilijkheden.

"We konden zelfs de eenvoudigste dingen niet kopen, zoals brood. Dat soort dingen was een luxe voor ons... Elke keer als we langs een winkel kwamen, zeiden mijn ouders simpelweg ‘de volgende keer', maar de volgende keer kwam nooit", zei ze huilend. "Voor jou is een tas van $80 misschien geen luxe, voor mij en mijn familie is het dat wel."

Het lijkt erop dat haar antwoord zo populair is geworden dat het de oprichters van het merk bereikte, de broers Charles en Keith, die zo onder de indruk waren dat ze Zoe en haar vader uitnodigden voor een lunch op hun hoofdkantoor en een rondleiding door het bedrijf te maken. Niet alleen dat: op hun pagina werd een foto van de jonge vrouw met een tas gedeeld, wat haar tot de nieuwe ambassadeur van het merk maakte.

Een mooie beloning voor Zoë na de geleden beledigingen, vind je niet?

Advertisement