Ze vindt haar droomtrouwjurk bij de kringloopwinkel en besluit deze te doneren

Janine image
door Janine

29 Maart 2023

Ze vindt haar droomtrouwjurk bij de kringloopwinkel en besluit deze te doneren
Advertisement

Het vinden van de trouwjurk van je dromen is niet gemakkelijk, maar soms gebeurt het dat je hem vindt op een moment in het leven waarin het huwelijk de minste gedachte is. Wat te doen in die gevallen? Beperk je je tot het bewonderen met enthousiasme en wat spijt, probeer je te doen alsof je bij het altaar staat of koop het toch? Een bekende influencer heeft besloten het niet in de winkel te kunnen laten hangen ​​en mee naar huis te nemen, met als doel het niet voor zichzelf te gebruiken maar aan een van haar volgers te geven.

via Local Today

Advertisement

Ophelia Nichols, 41 jaar uit Alabama, is bekend op sociale media vanwege de tragische episode die haar leven heeft beïnvloed en die betrekking heeft op het overlijden van haar zoon. De vrouw besloot echter op de pijn te reageren door vrede en harmonie te verspreiden en sprak elke dag met haar volgers over het belang van vriendelijkheid. Nichols beperkt zich echter niet alleen tot woorden, maar geeft ze waarde door middel van daden, ook op kleine schaal. In een van haar posts legde ze uit dat ze naar een kringloopwinkel ging en een fantastische trouwjurk vond voor slechts $50. Ze vond het een onmisbare kans en beschouwde het als de jurk waar ze altijd van had gedroomd voor haar bruiloft, ze besloot het toch te kopen en aan een volger te geven die op het punt stond naar het altaar te gaan.

Ophelia, die altijd op een moederlijke manier met haar gebruikers omging en ze probeerde troost te bieden - wat haar de bijnaam Mama Tot heeft opgeleverd - heeft hen op de hoogte gebracht van haar aankoop en haar voornemen om het weg te geven. Vervolgens liet ze de trouwjurk zien die rechtstreeks door haar werd gedragen en legde uit dat het merk het luxueuze Ramona Keveža is: op het originele label was de aangegeven prijs 4.819 dollar. De meest moderne collectie van dit merk biedt trouwjurken vanaf ongeveer $3.500.

Advertisement

Een echte deal dus, zozeer zelfs dat de vrouw de winkelmedewerker probeerde uit te leggen wat de werkelijke waarde van de jurk was. De verkoper wilde hem echter nog steeds voor slechts 50 dollar verkopen. "Ik heb gehuild toen ik het paste, want ik zou er alles voor hebben gegeven om het jaren eerder te hebben toen ik trouwde, en ik weet dat het iets voor een van jullie zou betekenen," zei Ophelia. "Natuurlijk kan ik het laten stomen en het op eBay verkopen, maar nee, ik wil dat iemand deze ervaring heeft die ik niet heb gehad."

Ze filmde zich in de jurk en riep uit: "Het is geweldig. Dit zou de jurk zijn geweest waarin ik zou zijn getrouwd. Ik ben sprakeloos." Nichols voegde eraan toe dat ze het liever aan een volger geeft die in hetzelfde gebied woont als zij, zodat ze het kan passen voordat ze het meeneemt en er zeker van is dat het haar goed staat. Gebruikers van hun kant hebben er bij haar op aangedrongen om het voor zichzelf te houden, omdat het haar goed staat of om het te gebruiken om haar huwelijksgeloften met haar man Derick te hernieuwen.

Ze had echt een lieve gedachte voor haar volgers, vind je ook niet?

Advertisement