Ze besluit de trouwjurk na de bruiloft af te knippen om er een minijurk van te maken: "Ik wilde hem nog een keer dragen"

Janine image
door Janine

23 Mei 2022

Ze besluit de trouwjurk na de bruiloft af te knippen om er een minijurk van te maken: "Ik wilde hem nog een keer dragen"
Advertisement

Voor de meeste vrouwen die gaan trouwen, is het kiezen van de trouwjurk het leukste onderdeel van de voorbereidingen. Naar boetieks gaan en trouwjurken passen, in de spiegel kijken en de sluier dragen is ongetwijfeld spannend en ontroerend. Het enige nadeel zijn de kosten: een trouwjurk, zelfs de eenvoudigste en goedkoopste, is hoe dan ook duur en het is echt jammer om hem maar één keer te kunnen dragen.

Een vrouw uit New York met heel duidelijke ideeën toonde op TikTok de jurk die ze voor de grote dag had uitgekozen en die ze heeft aangepast om er bij andere gelegenheden gebruik van te maken.

via The Scottish Sun

Advertisement
wellnessforlifeblog/Reddit

wellnessforlifeblog/Reddit

De bruid, Taylor Popik genaamd, had de jurk van haar dromen online gezien: het was een Tony Ward Bridal in kant, bedekt met bloemdecoraties en een wijde halslijn, precies wat ze zocht. De vrouw maakte een afspraak met een bruidssalon, omdat ze al wist wat ze wilde proberen.

"Toen ik binnenkwam, was een ander meisje de jurk aan het passen en mijn moeder, die niet eens wist dat ik hem mooi vond, vertelde me dat ik hem moest passen. Ik probeerde drie jurken, maar ik wist dat Tony Ward de juiste was, en we zeiden 'ja' tegen mijn eerste pasbeurt’’, aldus Taylor.

Ze ging naar het altaar in de jurk van haar dromen, die meer dan vijfduizend dollar kostte. Ze vond het zo mooi dat ze het opnieuw wilde dragen, zodat ze besloot het te knippen om een ​​meer veelzijdige mini-jurk te creëren.

Advertisement
wellnessforlifeblog/Reddit

wellnessforlifeblog/Reddit

Popik deelde een video op TikTok waar ze het resultaat liet zien, met miljoenen views. Ze legde uit dat haar oorspronkelijke idee was om de jurk voor haar toekomstige dochter te houden, maar toen besloot ze hem te veranderen, wat haar erfgenaam in ieder geval nog steeds zal kunnen dragen.

Het idee kwam eigenlijk van haar moeder. "Mijn moeder heeft haar jurken voor speciale evenementen in het verleden laten afknippen om ze opnieuw te gebruiken. Het is de meest geschikte jurk die ik ooit heb gehad, dus waarom zou ik hem niet nog een keer dragen?"

De veranderingen zijn aangebracht door een plaatselijke kleermaker, die de jurk tot kniehoogte heeft ingekort. De vrouw is van plan ermee te pronken bij speciale gelegenheden en tijdens haar huwelijksreis in Italië.

"Ik heb nog zoveel stof over dat ik denk dat ik er wat van ga bewaren en met de rest iets anders zal laten doen", zei ze.

Wat vind je van haar idee?

Advertisement