Moeder vindt een manier om haar zoon te leren hoe hij vrouwen moet behandelen en respecteren

Janine image
door Janine

11 Maart 2023

Moeder vindt een manier om haar zoon te leren hoe hij vrouwen moet behandelen en respecteren
Advertisement

Kinderen ter wereld brengen is een enorme verantwoordelijkheid, want als het waar is dat je de plicht hebt om ze te beschermen, moet je ze ook kunnen opvoeden tot eerlijke en verantwoordelijke mensen. Voor een moeder betekent het opvoeden van een zoon het opvoeden van een kleine man die niet alleen zal moeten opgroeien tot een gewetensvolle volwassene, maar ook in staat zal zijn om van vrouwen te houden en vrouwen te respecteren. Een moeder heeft er haar missie van gemaakt om een ​​manier te vinden om haar zoon van jongs af aan te leren hoe hij dit pad moet volgen. Laten we eens kijken hoe ze dat deed.

via ABC News

De kinderen van vandaag zijn de volwassenen van morgen, en ouders spelen een grote rol bij het bepalen wat voor soort mensen ze zullen worden. Het is duidelijk dat de levensomstandigheden en de aard van eenieder op een niet-onverschillige manier beïnvloeden, maar belangrijke fundamenten worden ongetwijfeld tijdens de kindertijd gelegd. Zo wilde Nikkole Paulun, moeder van drie kinderen, haar zoon in een precieze richting leiden: weten hoe hij vrouwen moet liefhebben en respecteren, altijd en in elk geval. En tot wie moeten deze vriendelijke daden worden gericht, zo niet de eerste grote liefde van een kind, namelijk de moeder?

De vrouw wilde haar opvoedingskeuze op Facebook delen en liet de foto zien van haar zoon toen hij 6 jaar oud was, Lyle Drummonds, met de bedoeling geld uit zijn portemonnee te halen. In de post legde Nikkole de afbeelding uit: "Het is nooit te vroeg om je kind te leren anderen te respecteren. Een keer per maand neemt mijn zoon me mee uit eten. Hij opent deuren voor me, verplaatst mijn stoel, hij vertelt me ​​over zijn dag en vraagt ​​me hoe de mijne is verlopen, betaalt de rekening met het geld dat hij verdiende met het doen van de klusjes en geeft ook een fooi aan de obers", schreef de vrouw. "Op deze manier leer ik hem hoe hij een vrouw moet behandelen en hoe zich te gedragen tijdens een afspraakje. Hoe hij kan laten zien dat hij de vrouw van wie hij houdt (die op dit moment zijn moeder is) respecteert."

Advertisement

Once a month my 6 year old son takes me out on a dinner date. He opens doors for me, pulls out my chair, talks about his...

Pubblicato da Nikkole Ledda su Venerdì 1 gennaio 2016

Paulun heeft in het verleden slechte ervaringen gehad en daarom wil ze haar zoon er graag over leren. "We leggen onze telefoons en iPads weg (behalve om deze foto te maken), gaan zitten en praten over onze dagen, dingen die we willen doen, enz. Ik leer hem tafelmanieren, de waarde van geld, hoe ermee om te gaan en zo leert hij ook wiskunde terwijl we uitrekenen hoeveel we hebben uitgegeven, zodat we 15% overhouden voor een fooi. Ja, hij is jong, maar ik denk dat dit iets is dat hij nu moet leren. Het is nooit te vroeg om je kind te leren hoe anderen op de juiste manier te behandelen, vooral vrouwen. Als een vrouw die slecht werd behandeld, is het buitengewoon belangrijk om mijn zoon te leren respect te tonen. Te veel mannen hebben geen idee hoe ze vrouwen moeten behandelen. Het is fijn om te weten dat mijn zoon niet een van hen zal zijn."

De vrouw ontroerde gebruikers met dit lange bericht, dat talloze bijval oogstte. Wat denk jij ervan?

Advertisement