Haar man verlaat haar, zij wijdt zich aan bodybuilding en wordt model op een site voor volwassenen

Janine image
door Janine

14 Maart 2023

Haar man verlaat haar, zij wijdt zich aan bodybuilding en wordt model op een site voor volwassenen
Advertisement

Er zijn momenten in ieders bestaan ​​dat je echt je leven wilt veranderen. Als in sommige gevallen deze droom uitsluitend uit passie wordt toegegeven, wordt het in andere gevallen een noodzaak. In feite kan het van de ene op de andere dag gebeuren dat je zonder werk komt te zitten en niet weet hoe je je eigen levensonderhoud en dat van je gezin kunt veiligstellen. Bij deze gelegenheden wordt het noodzakelijk om te weten hoe je jezelf opnieuw kunt uitvinden en zo snel mogelijk een baan kunt vinden.

Dit is precies wat er gebeurde met de hoofdrolspeelster van het verhaal, dat we gaan vertellen, die nadat ze door haar man was verlaten om geld te verdienen, model werd voor een site voor volwassenen. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Flipboard

tina_trapqueen/Instagram

tina_trapqueen/Instagram

Kristina Parks Fernandez is een Californische moeder die gepassioneerd is door de sportschool, ze heeft altijd graag getraind om haar lichaam vorm te geven. Noodgedwongen slaagde ze er vervolgens in om deze passie van haar om te zetten in een business. Plots besloot haar man haar te verlaten en hun drie kinderen in de steek te laten. Op dat moment wist ze niet wat ze moest doen, ze voelde zich gedesoriënteerd. Ze moest een manier vinden om de kleintjes te onderhouden. Op dat moment besloot ze model voor volwassenen te worden. Deze keuze van haar bracht haar ertoe zich volledig te verdiepen in bodybuilding. Nu heeft ze dankzij haar nieuwe baan geen financiële problemen, zozeer zelfs dat ze van 14.000 (13.273 euro) tot 20.000 dollar (19.000 euro) per maand verdient.

Advertisement
tina_trapqueen/Instagram

tina_trapqueen/Instagram

"Mijn man verliet me en dat bracht me ertoe om model te worden. Het enige wat ik doe is foto's van mijn lichaam posten. Al mijn inhoud is gebaseerd op mijn schoonheid en mijn spieren. Nadat mijn relatie eindigde, verdiepte ik me in training en bodybuilding. Iedereen die naar mijn foto's kijkt, voelt zich aangetrokken tot mijn spieren en ze zijn er gek op.” Haar passie voor de sportschool ontstond toen ze, nadat ze voor de gek werd gehouden, de behoefte voelde om zichzelf te beschermen, dus creëerde ze een "soort pantser".

tina_trapqueen/Instagram

tina_trapqueen/Instagram

Deze nieuwe baan van haar heeft haar leven veranderd, nu is ze financieel veel rustiger. "Aanvankelijk, toen ik aan mijn reis begon om fit te worden, was ik verslaafd aan het zien van resultaten. Nu hou ik gewoon van mijn lichaam en mijn spieren."

Wat vind je van het verhaal?

Advertisement