Op 40-jarige leeftijd koos ze ervoor om alleen een kind te krijgen: "Ik heb geen man nodig"

Janine image
door Janine

14 December 2021

Op 40-jarige leeftijd koos ze ervoor om alleen een kind te krijgen: "Ik heb geen man nodig"
Advertisement

Moeder worden is de droom van veel vrouwen, en niet allemaal hebben ze het geluk - of de mogelijkheid - om een ​​of meer kinderen te krijgen op het exacte moment dat ze dat willen. Ze kunnen met verschillende moeilijkheden worden geconfronteerd: leeftijd, hun eigen onvruchtbaarheid of die van hun partner, specifieke problemen die het paar ervan weerhouden om kinderen te krijgen. Michele Elizaga wilde een baby, maar ze wist dat het niet gemakkelijk zou worden. Ze stuitte op twee grote obstakels: enerzijds de leeftijd en anderzijds de afwezigheid van een partner.

via DailyMail

Advertisement
micheleelizaga/Instagram

micheleelizaga/Instagram

Michele Elizaga koos ervoor om een ​​baby te krijgen toen ze 40 was. Ze wist dat het niet de ideale leeftijd is om een ​​kind te krijgen, en bovendien heeft ze nog nooit de man ontmoet die volgens haar de vader van haar kind zou kunnen zijn. Kortom: ze wilde een kind, maar had niet de concrete mogelijkheden om het alleen te doen. Dus besloot ze mannen op te geven, beweerde dat ze ze niet nodig had, en gebruikte haar spaargeld om de hulp van een donor te vragen. Ze had besloten, met de steun van haar dierbaren, dat ze alleen een baby zou krijgen. Na 5.000 dollar uitgegeven te hebben, raakte ze eindelijk zwanger en beviel - in juni 2019 - van haar zoon Matthew.

Advertisement
micheleelizaga/Instagram

micheleelizaga/Instagram

De baby werd geboren met het syndroom van Down, maar dit is nooit een probleem geweest voor Michele. De vrouw geeft toe dat ze weet dat ze waarschijnlijk nooit een partner zal ontmoeten, omdat ze al haar tijd met Matthew doorbrengt, maar ze zou haar leven voor niets ter wereld willen veranderen en ze kon zich haar zoon niet anders voorstellen. Ze droomde jarenlang van een gezin met een man, maar na verloop van tijd realiseerde ze zich dat de echte aanwezigheid die ze miste die van een kind was. Ze had het gevoel dat haar tijd opraakte en ze was bang dat ze op haar leeftijd misschien niet zwanger zou kunnen worden, maar gelukkig bleek het tegendeel waar. De vrouw zei: "Het was zo'n enorme ervaring en ik werd overweldigd door mijn kracht en bekwaamheid." De vrouw deelt haar leven op haar Instagram-profiel: haar dagen zijn druk, hectisch en alleenstaande moeder zijn van een kind met speciale behoeften is niet altijd gemakkelijk. Maar ze heeft wat ze altijd al wilde, en het geluk van dit gezin laat ons zien dat geloven in je dromen, en ervoor vechten, de weg naar de realisatie ervan is.

Advertisement