Vrouw aangehouden op snelweg voor snelheidsovertreding zegt haast te hebben omdat ze nodig moest - Curioctopus.nl
x
Vrouw aangehouden op snelweg voor snelheidsovertreding…
Hoe zien tekenfilmpersonages eruit als mensen? Deze kunstenaar tovert onze jeugdherinneringen om Fotograaf moet 22.000 dollar boete betalen omdat zes jaar later de bruiloftsfoto's nog niet zijn geleverd

Vrouw aangehouden op snelweg voor snelheidsovertreding zegt haast te hebben omdat ze nodig moest

19 Augustus 2021 • Door Skip
4.027
Advertisement

Er zijn situaties waarin sommige mensen alles zouden doen en bedenken om hun incorrecte handelen goed te praten. Denk dan bijvoorbeeld aan een controlepost van de politie. Ook een doodnormale routinecontrole kan uitmonden in problemen als zaken niet in orde zijn, en dan op dit moment komt de vindingrijkheid opzetten bij degene die verkeerd zit. Dit is voer voor de meest idiote en verbijsterende anecdotes.

Het is niet bekend of de vrouw over wie we het zo gaan hebben een keiharde leugen heeft verteld aan de politiemannen die haar hebben aangehouden, maar het verhaal dat ze beleefd heeft doet je wel gniffelen zoals het is verteld door de media. Het heeft dan ook zeker iets humoristisch wat zeker een belangrijk onderdeel is. Na aan te zijn gehouden voor angstaanjagend hard rijden dacht deze bestuurder met een excuus te komen dat echter even tragisch als idioot is

via: BBC

Het voorval vond plaats in Groot-Brittanië in Derbyshire om precies te zijn waar de plaatselijke politie een bericht op Twitter zette waardoor het voorval viraal werd. Op 28 juli 2018, 2021 hield een dienstwagen een dure suv Mercedes G Wagon aan die op zijn zachtst gezegd langdurig te hard had gereden.

Achter het stuur zat een dame die 209 km per uur had gehaald en die had gereden op een deel van de snelweg M1 met een snelheid van c.a. 177 km per uur. Voor zo'n schandalige wetsovertredingen twijfelde de politie geen moment en toen het hen eenmaal gelukt was de racende witte wagen tot stoppen te dwingen hebben ze de bestuurder geconfronteerd met haar daad. Toen kregen zij een antwoord dat ze waarschijnlijk niet aan zagen komen. 

"Ik had haast ik moest naar het toilet" zou de automobiliste tegen de agenten hebben gezegd toen zij haar vroegen waarom ze zo ver boven de snelheidslimiet was gegaan die geldt op de snelweg. Het hoeft niet verder te worden onderstreept hoe verrast de politie natuurlijk was door zo'n antwoord.

En dat niet alleen omdat ze niet rekenden op zo'n soort rechtvaardiging, maar ook omdat de vrouw echt overtuigd leek van haar eigen verhaal. En de problemen met de wet waren nog lang niet afgelopen gezien het feit dat de dame niet een regulier rijbewijs had maar een tijdelijke. Ze hadden dus met een beginner te maken. De auto is op dat moment in beslag genomen en is het nog niet duidelijk wat de gevolgen zullen zijn voor de onbesuisde automobiliste. Een ding is echter zeker, hoge nood of niet, ze heeft wel geleerd om zich in te houden achter het stuur!  

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt