De buren houden haar de hele nacht wakker op de camping: ze neemt wraak met behulp van meeuwen - Curioctopus.nl
x
De buren houden haar de hele nacht wakker…

De buren houden haar de hele nacht wakker op de camping: ze neemt wraak met behulp van meeuwen

15 Augustus 2021 • Door Janine
2.032
Advertisement

Heb je weleens niets liever gewild dan op vakantie gaan om een ​​paar dagen welverdiende rust te nemen, en dan op je bestemming te komen en het ene ongemak na het andere te ervaren? Als je ja hebt geantwoord, weet dan dat je niet de enige bent. Niet alleen kan, helaas, het onverwachte altijd op de loer liggen, maar om de zaken nog ingewikkelder te maken, zijn er vaak ook de onbeschoftheid en zorgeloosheid van de mensen.

Heather Minshull, 37 jaar, die heeft besloten om met haar gezin op campingvakantie te gaan in Wales, weet dit maar al te goed. Eenmaal daar was ze teleurgesteld toen ze ontdekte dat haar buren nogal luidruchtig waren, genoeg om haar en haar dierbaren de hele nacht wakker te houden, met muziek en geklets. Een situatie die niemand leuk zou vinden, waardoor Heather besloot dat ze iets moest doen. Dus bedacht ze haar wraak: een al even luidruchtig plan!

via: Daily Mail

"De laatste wraak": zo definieerde Heather wat ze deed met haar buren op de camping. Moe van de nachtelijke geluiden en de moeilijkheid om te slapen, verliet ze om 7 uur haar accommodatie en begon het dak van de caravan naast haar met brood te bestrooien, waar de luidruchtige kampeerders eindelijk in slaap waren gevallen.

Het is niet moeilijk om je voor te stellen wat er daarna gebeurde. In een gebied dat vooral door zeemeeuwen wordt bezocht, verspilden de vogels geen minuut en toen ze het heerlijke banket hadden geïdentificeerd, verzamelden ze zich om daar een “feestje te vieren”, te midden van geschreeuw, gezang en grote opschudding.

"Ik controleerde of er niemand in de buurt was - zei Heather - en daarna gooide ik heel veel brood op hun dak, en toen gebeurde het".

"Ze werden onmiddellijk wakker en leken bijzonder boos en geïrriteerd", voegde de 37-jarige eraan toe en bleef zeggen: "Ik heb helemaal geen spijt van mijn gebaar".

We kunnen ons alleen maar voorstellen welk geluid de vogels hebben gemaakt toen ze daar op het dak zaten: de ergernis die door de inzittenden van de caravan werd ervaren, was ongetwijfeld even groot als die door hen persoonlijk was veroorzaakt, met muziek en al. De episode, verteld door de vrouw op internet, leidde tot veel reacties van gebruikers, die voor het grootste deel haar wraakplan prezen. Wat denk jij? Heeft de vrouw er goed aan gedaan om deze "gevleugelde" les aan de buren te geven?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt