Influencer bekent dat haar leven is gericht op het behagen van haar man omdat ze in traditionele waarden gelooft

door Skip

18 Augustus 2021

Influencer bekent dat haar leven is gericht op het behagen van haar man omdat ze in traditionele waarden gelooft
Advertisement

Veel mensen zetten zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat er erkenning komt voor de waarde die vrouwen hebben en om de opvatting de wereld uit te helpen dat vrouw zijn betekent dat je echtgenote en moeder bent die haar gezin ten dienst staat. Maar niet iedereen is deze mening toegedaan, er zijn namelijk nog mensen die geloven in "traditionele waarden"; dus die waarden volgens welke vrouwen dan voor hun man moeten zorgen en hem in alles 100% tegemoet moeten komen. Monica Huldt is influencer die zegt van haar leven als huisvrouw te houden en dat ze elke dag wakker wordt met de missie om haar man te behagen.

via TheSun

Advertisement
swedish bella backup/instagram

swedish bella backup/instagram

Monica woont met man John in de stad Scottsdale (Arizona, V.S.) en heeft toegegeven dat ze ervoor leeft om de behoeften van haar man voorrang te geven. Niemand is er verplicht toe dit te doen, maar het is haar keus. Wat ze er zelf over zegt vormde echter wel voer voor een grote discussie. Ze zei: "als hij mij vraagt om iets specifieks te doen, dan krijgt hij altijd wat hij wil (...) wanneer ik hem zie wordt hij blij en dan ben ik ook blij. Ik heb nooit veel moeite gestoken in een grote carrière. Ik wil niet werken om eerlijk te zijn, ik vind het heerlijk om een huisvrouw te zijn en voor mijn man te zorgen. Nadat ik de film 'The Stepford Wives' had gezien wist ik dat ik mijn leven net zo wilde leiden.

Advertisement
swedish bella backup/instagram

swedish bella backup/instagram

Monica vertelt hoe een doorsnee dag verloopt:ze brengt haar dagen vooral thuis door en houdt het schoon en opgeruimd; ze zorgt voor haar lichaam door voortdurende fysieke inspanning en ze draagt zorg voor het eten van haar man. "John vindt het fijn als ik thuis mooi gekleed ga en vindt hij het niet fijn als ik thuis ben opgemaakt. Sommige vrouwen moeten hier misschien niets van hebben dat ze horen wat te moeten dragen of doen, maar ik vind het fijn als hij mij instructies geeft." Sommige mensen vroegen haar of ze graag kinderen zou willen en hierop zei ze ja:"als we ze krijgen dan is het mijn plan om ze een 'traditionele opvoeding' te geven en mijn dochter te leren wat het is om een 'goede vrouw' te zijn." De discussie die volgde was niet van de lucht: sommige mensen waren stomverbaasd erover hoe sommige vrouwen zich nog niet hebben weten te ontworstelen van stereotype opvattingen over geslacht en rollen die inmiddels wel verdwenen hadden moeten zijn. Er zijn echter ook vele vrouwen die haar steunen: wie zijn wij wel niet om van haar opvatting van gelukkig zijn een punt van discussie te maken? 

Advertisement