Ze straft haar zoon door hem push-ups te laten doen in een openbaar toilet: "je moet eerst ouders zijn en dan vrienden" - Curioctopus.nl
x
Ze straft haar zoon door hem push-ups…
Hij loopt zijn appartement in Japan binnen en vindt een gigantische duizendpoot Deze kunstenaar transformeert eenvoudige potloden in verbluffende miniatuurkunstwerken

Ze straft haar zoon door hem push-ups te laten doen in een openbaar toilet: "je moet eerst ouders zijn en dan vrienden"

30 Augustus 2021 • Door Janine
8.205
Advertisement

Om kinderen op te voeden is moed nodig: de moed om fouten te maken en na verloop van tijd te begrijpen wat het beste voor hen is, de moed om de verantwoordelijkheid op zich te nemen om goed opgevoede mensen met bepaalde waarden op te voeden. Molly Wooden was getuige van een scène met een moeder en haar zoon: in een post op Facebook complimenteerde ze haar en noemde haar een voorbeeld van ouderschap.

Elke ouder heeft zijn eigen methodes en manieren om hun kinderen op te voeden: niemand wordt geboren met de wetenschap hoe hij moet opvoeden, en het is een taak die je in de loop van de tijd leert. Tijd en ervaring leren het ons. Er zijn mensen die de voorkeur geven aan dialoog en mensen die hun toevlucht nemen tot sterkere maatregelen, in sommige gevallen ook wel "extreem". Molly is een vrouw uit Texas, Verenigde Staten. Op haar Facebook-profiel publiceerde ze een foto waarop een moeder te zien is die haar zoon straft na zijn slechte gedrag, op een onconventionele manier: ze werd niet boos op hem en hield geen specifieke toespraak. In plaats daarvan dwong ze hem om push-ups te doen op de vloer van een openbaar toilet.

In haar post schrijft de vrouw: “Aan de vrouw op de toiletten: als mijn handen niet vol kinderen waren geweest, had ik voor je geapplaudisseerd. Terwijl je zoon tegen je praatte, bleef je kalm en beheerst terwijl je nog eens 10 push-ups aan zijn al groeiende aantal toevoegde. We hebben meer ouders zoals jij nodig die niet bang zijn om hun kinderen op te voeden vanwege wat iemand anders zou kunnen denken. Hij zei: "Mam, dit is de vloer van de toiletten, het is walgelijk." Zijn moeder antwoordde: "Misschien had je je niet zo slecht moeten gedragen. Er is niet voor niets zeep in de toiletten. Nog 10 push-ups." En toen werkte ze haar post bij door te zeggen: “Ik heb de moeder gevonden via de kracht van sociale media en ze bedankte me meteen voor het plaatsen ervan, ze zegt dat ze de steun en positieve opmerkingen waardeert, en we hopen ooit samen koffie te drinken... terwijl de kinderen push-ups doen." Volgens de moeder moet je eerst ouders zijn en dan vrienden: soms is het nodig om je toevlucht te nemen tot vervelende straffen om kinderen een les te leren die ze zich zullen herinneren. Wat denk jij ervan? Had ze een minder ingrijpende methode kunnen kiezen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt