x
Moeder geeft £2000 uit aan de kleding…
16 foto's vol pech en frustratie waardoor iedereen zijn geduld zou verliezen Meisje redt hommel en

Moeder geeft £2000 uit aan de kleding van haar zoon: hij weigert naar school te gaan in merkloze kleding

31 Augustus 2021 • Door Janine
3.267
Advertisement

Het begin van het nieuwe schooljaar kan veel stress opleveren voor de kinderen en de ouders die hen begeleiden op hun pad: het betekent nieuwe docenten leren kennen, in sommige gevallen nieuwe klasgenoten, en je moet je zo goed mogelijk voorbereiden. We hebben allemaal met spanning en emotie het moment beleefd dat we een nieuwe rugzak, boeken en essentiële dingen voor school kochten. Een moeder had echter een probleem: Doris Russel vroeg zich af of haar 10-jarige zoon Charlie zijn kleding modieus genoeg zou vinden om in het bijzijn van zijn klasgenoten te dragen.

via: The Sun

Doris is 39 jaar, woont in Wimborne - in Engeland - en is pleegmoeder van twee kinderen. De vrouw gaf £2.000 uit voor haar 10-jarige zoon Charlie, die weigert naar school te gaan in merkloze kleding. Ze heeft kleren gekocht van Tommy Hilfiger en Calvin Klein en vraagt ​​zich af of die modieus genoeg kunnen zijn voor haar zoon. De moeder zegt: “Hij zal geen merkloze korte broeken dragen en hij houdt gewoon van Adidas die £34,99 per stuk kosten. En hij draagt ​​Nike-shirts van £20 in plaats van de goedkopere die andere jongens dragen. Hij wilde sneakers van Nike die £70 kosten, evenals voetbalschoenen van Nike. Zijn sokken zijn ook duur. Hij draagt ​​Adidas en Calvin Klein voor de dagen dat hij een uniform moet dragen, die £40 kosten. Ik ben momenteel op zoek naar een nieuwe rugzak, Nike of Adidas. Ik heb geluk dat mijn andere zoon van Primark houdt en het niet uitmaakt wat hij draagt. Dat is een enorme opluchting."

Kortom, uit de woorden van de vrouw blijkt hoe Charlie bijzondere aandacht besteedt aan zijn kleding en uiterlijk: hij heeft aan veel schoonheidswedstrijden meegedaan. Hij weigert echter merkloze kleding te dragen en zijn moeder geeft duizenden ponden uit aan kleding alleen om hem een plezier te doen. De vrouw geeft ook toe dat ze zich niet kan herinneren wanneer ze voor het laatst nieuwe kleding voor zichzelf heeft gekocht. Naar aanleiding van de verklaringen van de vrouw vraagt ​​men zich af hoe juist het is om aan elk verzoek van de kinderen te voldoen en wanneer - in plaats daarvan - het beter zou zijn om nee te zeggen. Er is geen gebrek aan gebruikers die beweren dat de fout bij de vrouw ligt: ​​kinderen doen vaak verzoeken die de mogelijkheden van hun ouders te boven gaan, het is de taak van deze laatsten om hen duidelijk te maken wat mogelijk is en wat niet.

Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt