Ze scheidt van haar man en viert de scheiding met zingen en dansen voor het gemeentekantoor

Janine image
door Janine

08 September 2021

Ze scheidt van haar man en viert de scheiding met zingen en dansen voor het gemeentekantoor
Advertisement

Voor een stel is een echtscheiding zeker geen prettige bijkomstigheid. De redenen die tot de breuk kunnen leiden, kunnen talrijk zijn en de scheiding kan in sommige gevallen de enige uitweg zijn, een echte bevrijding. Jacqueline, de 31-jarige Mexicaanse vrouw die de hoofdrol speelt in de merkwaardige episode die we je gaan vertellen, weet er alles van.

Iemand die, om het maar zo te zeggen, niet gelukkiger zou kunnen zijn om weer single te zijn. Tot het punt dat ze, zonder spijt en zonder trauma in verband met het einde van de relatie met haar ex-man, besloot om op een flagrante manier uiting te geven aan haar vreugde en waarvan we zeker weten dat veel mensen zich er in zullen herkennen. Wat heeft ze gedaan? Simpel: toen de scheidingsprocedures waren afgerond, vierde ze het met muziek en dans, pal voor de kantoren van de burgerlijke stand.

via IVAN BLACK MUSIC/Youtube

Advertisement
IVAN BLACK MUSIC/Youtube

IVAN BLACK MUSIC/Youtube

"Ik weet zeker dat veel vrouwen zich met mij zullen kunnen identificeren - merkte ze op - soms zijn we gewoon bang om zo'n stap te zetten". Met deze woorden rechtvaardigde Jacqueline haar gebaar, gefilmd in een video die snel zijn weg vond op internet.

Voor zo'n speciale gelegenheid besloot de vrouw de lokale zanger Ivan Black in te huren die, recht voor de kantoren van de gemeente Torréon, een Mexicaanse stad in de staat Cohauila, een vrolijke zang- en muzikale uitvoering verzorgde. En om hem te vergezellen, dansend met de echtscheidingspapieren in de hand, was de pas gescheiden Jacqueline.

Advertisement
IVAN BLACK MUSIC/Youtube

IVAN BLACK MUSIC/Youtube

Volgens wat de jonge vrouw zei, was haar huwelijk, dat 13 jaar duurde en waarin ze ook een dochter had, niet meer wat het ooit was en werd het duidelijk gekenmerkt door zeer moeilijke momenten. Het nemen van een beslissing als het beëindigen van een relatie, misschien ook gekenmerkt door een verkeerde houding van de partner, is voor veel vrouwen niet gemakkelijk en daarom heeft Jacqueline besloten om op haar specifieke manier een signaal van vreugde en hoop te geven.

Het herwinnen van de eenzaamheid was voor haar dan ook een gelegenheid om te vieren. Hoewel er uitdagingen zullen zijn, lijkt deze vrouw serieus om alles met moed en vastberadenheid aan te pakken. Het is immers zeker niet goed om door te gaan met een schadelijke relatie en soms moet je in het leven de problemen van je afschudden. Wat vind je van haar vieringen?

Advertisement