Zo zouden de handen van gamers er in de toekomst uit kunnen zien

Janine image
door Janine

06 September 2021

Zo zouden de handen van gamers er in de toekomst uit kunnen zien
Advertisement

Kunnen hobby's gevaarlijk worden? Het antwoord is: het hangt ervan af. Het hangt af van het soort hobby en hoeveel tijd we eraan besteden. Videogames zijn een hobby voor veel mensen, die uren voor een scherm doorbrengen en een controller in hun handen houden. Voor sommigen is het zelfs een fulltime baan: de populariteit van videogames groeit gestaag en kan ook een belangrijke bron van inkomsten zijn.

via Slot Wise

Advertisement
Slot Wise

Slot Wise

Met het verstrijken van de tijd en de technologische ontwikkelingen zijn joysticks steeds comfortabeler, ergonomischer en intuïtiever geworden. Ze zijn van vorm en grootte veranderd om zich beter aan te passen aan de spelers en om aan de spelervaring te voldoen. Kortom, we hebben altijd gedacht dat - met het verstrijken van de tijd - de technologie zich zou aanpassen om beter te reageren op het lichaam van de spelers. Wat als in plaats daarvan het tegenovergestelde gebeurt? Wat als het menselijk lichaam zich zou aanpassen aan onze gewoonten en zichzelf transformeert om aan de game-ervaring te voldoen? SlotWise heeft verondersteld hoe de handen van spelers er in de niet al te verre toekomst uit zouden kunnen zien.

Advertisement
Slot Wise

Slot Wise

SlotWise produceerde daarom samen met het bedrijf voor gaming producten Cornelius Creative een surrealistisch en verontrustend beeld van hoe de handen van spelers er in de toekomst uit zouden kunnen zien. Uit de vrijgegeven afbeeldingen kunnen we zien dat de handen kunnen vervormen en zich kunnen aanpassen om de controllers vast te houden, voor optimale spelprestaties. We weten niet of deze joysticks in de toekomst groter zullen zijn, maar men denkt dat onze vingers - vooral de wijs- en middelvinger - in lengte kunnen groeien en ongelooflijk groot kunnen worden in vergelijking met de rest van onze hand; ze veronderstellen ook dat de ringvinger kleiner kan worden. Het resulterende beeld is afkomstig van statistieken die laten zien hoe spelers de controller vasthouden en urenlang gebruiken, waardoor ook de handspieren worden belast.

Slot Wise

Slot Wise

De CEO van Cornelius Creative zegt: "De controllers zijn ergonomisch ontworpen, maar de grotere meeslepende ervaring van sommige games vereist meer knoppen om te spelen. Als we de dingen op een andere manier bekijken, zijn fabrikanten verantwoordelijk voor het ontwerpen van controllers die de impact op onze fysiologie verminderen."

Advertisement