Hij doet een dag alsof hij zwanger is: hij ontdekt dat een zwangerschap niet zo eenvoudig is als hij dacht

Janine image
door Janine

04 Oktober 2021

Hij doet een dag alsof hij zwanger is: hij ontdekt dat een zwangerschap niet zo eenvoudig is als hij dacht
Advertisement

Zwanger zijn is niet gemakkelijk, en mannen - hoe hard ze ook hun best doen - kunnen niet begrijpen wat het betekent om zelfs de kleinste dagelijkse handelingen uit te voeren met een dikke buik. Naast misselijkheid heb je ook rugpijn, steken en daaropvolgende weeën. Een Australische jongen, Maitland Hanley genaamd, besloot te ervaren wat zijn zwangere partner voelde: hij besloot zich in haar schoenen te verplaatsen en het dagelijks leven te leiden door te doen alsof hij zwanger was.

via maitlandhanley/TikTok

Advertisement
maitlandhanley/TikTok

maitlandhanley/TikTok

Maitland pakte een grote watermeloen, knoopte die om zijn middel en probeerde op ironische wijze te laten zien dat een zwangerschap niet zo zwaar en moeilijk is. Hij besefte echter al snel dat hij het mis had en dat hij te lang verkeerd had gedacht. Een watermeloen op de buik en twee meloenen in plaats van de borsten: met huishoudfolie zijn die vruchten een deel van zijn lichaam geworden. Nadat hij zich goed had uitgerust, probeerde hij de normale activiteiten van zijn partner uit te voeren: uit bed komen, veters strikken, uit bad komen, lopen.

Advertisement
maitlandhanley/TikTok

maitlandhanley/TikTok

De jongen documenteerde dit experiment met een video, gemaakt door zijn partner, die het leuke en leerzame avontuur vervolgens op zijn TikTok-profiel publiceerde. De resultaten van het experiment maakten zeker geen indruk op zijn partner, maar ze troffen Maitland wel, die dacht dat een zwangerschap iets eenvoudigs en helemaal niet vermoeiends was: uit de badkuip komen, weer gaan staan na het zitten, uit bed komen, en veters strikken, worden bijna onmogelijke ondernemingen.

maitlandhanley/TikTok

maitlandhanley/TikTok

De man probeert alternatieve en enigszins slimme methoden te vinden om het probleem op te lossen, maar zijn partner vermaant hem: "Je mag geen druk uitoefenen op je buik!". In de video is duidelijk te zien hoe de man worstelt, terwijl zijn partner en vriend lachen om zijn avonturen. Kortom, het experiment - zij het met ironie uitgevoerd en met als doel het hebben van plezier en vermaak voor internetgebruikers - was zinvol: de man realiseerde zich dat het niet gemakkelijk is om met een omvangrijke buik en rugpijn om te gaan. We zijn er zeker van dat hij na deze ervaring meer begrip zal hebben voor zijn zwangere partner, wachtend om zijn baby in zijn armen te kunnen houden.

Advertisement