Iemand parkeert de auto op een verboden plek en blokkeert de vuilniswagen: de bewoners nemen wraak - Curioctopus.nl
x
Iemand parkeert de auto op een verboden…
De bovenburen maken herrie en het stel neemt op een hilarische manier wraak

Iemand parkeert de auto op een verboden plek en blokkeert de vuilniswagen: de bewoners nemen wraak

12 September 2021 • Door Janine
679
Advertisement

Van alle problemen die we dagelijks op straat kunnen tegenkomen, zowel te voet als tijdens het rijden, zijn de meest voorkomende zeker die met betrekking tot parkeren. Auto's die geparkeerd staan ​​waar ze niet horen, of achtergelaten in de meest absurde en "rommelige" posities, maken het leven voor veel mensen zeker niet gemakkelijk.

En soms komen we tot uitspattingen die echt moeilijk uit te leggen zijn, waarbij we ons alleen maar afvragen hoe de dienstdoende automobilist zo'n gebaar heeft kunnen maken, zonder zich de verboden te beseffen. Iets wat perfect past bij de eigenaar van de auto, de hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen. De duidelijke borden die mensen uitnodigden om de ruimte vrij te laten, waren nutteloos: de auto stond daar twee dagen geparkeerd en blokkeerde de doorgang voor de vuilniswagen die het afval moest ophalen. Maar de vergelding liet niet lang op zich wachten.

We zijn in Branscrombe, in het Engelse graafschap Devon. Dit is precies waar de roekeloze eigenaar van een zilveren Mercedes had bedacht - om het zo maar te zeggen! - om zijn auto achter te laten waar hij nooit had mogen staan. Onzorgvuldigheid, oppervlakkigheid, afleiding, arrogantie: de reden voor dit gebaar weten we niet, feit is dat die auto niet onopgemerkt bleef.

Als er verbodsborden staan, is er een reden en, in het geval van “niet parkeren" in grote letters op het asfalt onder de Mercedes, was de verklaring heel simpel: de vuilniswagen. Met de auto daar geparkeerd, werd de toegang tot de vuilnisophalers geblokkeerd en was het voor hen zelfs moeilijk, zo niet onmogelijk, om het afval binnen het dagelijkse schema op te halen.

Zodoende, gezien de situatie, besloten de bewoners van Parsons Lane - de straat waar het incident plaatsvond - tegenmaatregelen te nemen. Geërgerd door de situatie en met vuilniszakken die zich steeds meer opstapelen, namen ze wraak op de automobilist op een manier die hij niet snel zal vergeten.

Tags: Auto'sAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt