Deze bestuurder bevindt zich hangend op een helling: de manoeuvre doet je huiveren

Janine image
door Janine

28 Juli 2023

Deze bestuurder bevindt zich hangend op een helling: de manoeuvre doet je huiveren
Advertisement

Er zijn veel mensen die geboren zijn om auto te rijden, die mensen die zodra ze in een auto stappen, meteen begrijpen hoe ze zich moeten verplaatsen. Meestal zijn het degenen die al van jongs af aan staan ​​te trappelen om de leeftijd te bereiken om een ​​rijbewijs te kunnen halen en zich zelfstandig op straat te kunnen gaan bewegen. Autorijden is echter niet eenvoudig, je moet op elk detail letten, aandacht kunnen besteden aan alles wat er om je heen gebeurt, je mag nooit je geduld verliezen, want het kan gebeuren dat je plotselinge beslissingen moet nemen en als je onrustig wordt, kunnen dit echt gevaarlijke situaties worden.

De hoofdrolspeler van het verhaal dat we gaan vertellen, slaagde erin een spannende manoeuvre uit te voeren, dankzij zijn behendigheid wist hij te voorkomen dat hij van een helling viel. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Extinguiendonos/Twitter

Advertisement
Gente Que Se Extingue Sola/Twitter

Gente Que Se Extingue Sola/Twitter

Het kan tijdens het rijden vaak gebeuren dat je de verkeerde weg inslaat en gevaarlijke straten oprijdt, waarbij je heel voorzichtig moet zijn, want één verkeerde manoeuvre is genoeg om jezelf in ernstig gevaar te brengen. Dat is wat er gebeurde met deze bestuurder die dreigde van een helling te storten. Een video die op sociale media werd verspreid, toonde de bestuurder van de auto, terwijl hij zichzelf probeert te redden uit een werkelijk gevaarlijke situatie, de achterwielen hadden nauwelijks steun. Het voertuig dreigde te crashen. Het leek onmogelijk om hier uit te komen, de auto had elk moment kunnen vallen. De man achter het stuur wist echter kalm te blijven en begon kleine manoeuvres te maken. In een poging om alle vier de banden weer op de helling te krijgen.

Advertisement

Een misstap zou voldoende zijn geweest om te vallen, maar de eigenaar van deze Honda Accord Crosstour had de snelheid en vaardigheid om zich met kleine manoeuvres perfect op de weg te positioneren en een val te voorkomen. Hij is vast iemand die de dynamiek van autorijden kent, want andere mensen zouden wanhopig zijn geworden en hulp van professionals hebben gevraagd. Velen benadrukten de vaardigheid van de bestuurder: "hij was geweldig en scherp, als hij wat meer had versneld, zou hij zijn neergestort", "hij bleef kalm" of, nogmaals, "Ik zou onmiddellijk om hulp hebben geroepen".

Wat vind je hiervan?

Advertisement