Deze elegante dandy op 4 poten stal de show van het bruidspaar tijdens hun bruiloft

Janine image
door Janine

22 September 2021

Deze elegante dandy op 4 poten stal de show van het bruidspaar tijdens hun bruiloft
Advertisement

De bruiloft is voor een bruidspaar een onvergetelijke dag: alles wordt tot in de kleinste details georganiseerd en je hoopt een aantal prachtige momenten te beleven en er net zoveel aan de gasten te geven. Ondanks de lange maanden van wachten en voorbereidingen, gaat die dag snel voorbij: daarom vertrouwen we op fotografen, met als doel die momenten voor altijd vast te leggen. Maar - hoewel we er zeker van zijn dat het een mooie dag was voor het bruidspaar - zullen de gasten zich in het verhaal dat we je gaan vertellen ongetwijfeld een klein detail herinneren: een vierpotig detail, met puntige oren, een lange snor en een grappige snuit.

via larsonrichard/twitter

Advertisement

lily.and.moose/Instagram

Dit "detail" heet Moose en is het geliefde huisdier van het paar, dat besloot de kat een leidende rol te geven en hem de zware taak toevertrouwde om ringdrager te zijn en de trouwringen aan het paar te geven. Precies: man en vrouw wilden ervoor zorgen dat Moose ook bij de bruiloft aanwezig was en de aandacht van de gasten zou trekken. Als het vaak voorkomt dat honden deelnemen aan bruiloften en de bruid en bruidegom vergezellen, is het zeldzamer om katten naar het altaar te zien lopen die naar het pasgetrouwde stel leidt.

Advertisement

larsonrichard/twitter

Moose was daarom elegant gekleed, met een gepersonaliseerd jasje en stropdas. De eigenaren hebben hem vereeuwigd, alsof hij de bruidegom was, voordat de ceremonie begon en tijdens de voorbereidingen. Eenmaal op de locatie aangekomen, werd hij vervolgens in een wandelwagen geplaatst en, dankzij de hulp van een gast, naast het paar vervoerd. Kun je je de gezichten voorstellen van de gasten die deze zeer elegante kat die triomfantelijk en trots naar het altaar liep? Aan foto's ontbrak het niet, ook gemaakt door de gasten, die vervolgens op het web werden gedeeld. Ondanks dat hij fysiek klein was, leek hij op dat moment vorstelijk en majestueus: een echte gentleman. We weten niet of het paar had nagedacht over hoeveel Moose's aanwezigheid hen had kunnen verbleken, of dat dat hun bedoeling was. Wat we wel weten is dat Moose de absolute protagonist van de bruiloft is geworden: een kleine beroemdheid waar de blikken van de gasten zich op hebben gericht en die veel applaus en complimenten kreeg.

Advertisement