Ze betrapt haar man met zijn minnares: ze vernietigt zijn huis en de Maserati, schade van €300.000

Janine image
door Janine

24 September 2021

Ze betrapt haar man met zijn minnares: ze vernietigt zijn huis en de Maserati, schade van €300.000
Advertisement

Ken je de klassieke filmscènes waarin een van de twee partners sensationeel wordt betrapt door de ander terwijl hij haar bedriegt? Welnu: we kunnen wel zeggen dat de hoofdpersoon van ons verhaal een soortgelijke situatie heeft meegemaakt, compleet met een echtgenote die, zonder waarschuwing, eerder naar huis terugkeert dan verwacht en de bittere waarheid van het verraad ontdekt.

Toen de ontrouw eenmaal was vastgesteld, werden de zaken niet vreedzaam tussen man en vrouw opgelost. Integendeel, de vrouw besloot onmiddellijk wat haar wraak op haar echtgenoot zou zijn. Ze kwam meteen in opstand tegen alles wat de man thuis het meest dierbaar was, inclusief een luxe auto, die werd geschat op ongeveer 300.000 euro. Maar laten we in detail bekijken wat er is gebeurd.

via Sky Tg 24

Advertisement
Lara604/Wikimedia - Not the actual photo

Lara604/Wikimedia - Not the actual photo

We zijn in de Italiaanse stad Biella, in Piemonte. Hier besloot het stel in kwestie te gaan wonen en hetzelfde huis te delen, een huis dat de vrouw tijdelijk had verlaten voor een zakenreis. De man profiteerde van haar afwezigheid en het huis dat hij voor zichzelf had, verspilde geen tijd en nodigde zijn minnares daar uit. Er zou niets mis kunnen gegaan, ware het niet dat de echtgenote, zonder hem te waarschuwen, eerder terugkeerde.

Toen ze de drempel van het huis overstak, was het niet moeilijk voor haar om te begrijpen wat er gebeurde. In het gezelschap van de andere vrouw bedroog haar man haar schaamteloos. In plaats van te zoeken naar een geheel vreedzame uitweg uit die slechte situatie, duurde het slechts een moment voordat de woede het overnam.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

De woedende vrouw begon alles te vernietigen wat de man het meest dierbaar was in huis. En als we “alles” schrijven, bedoelen we zo ongeveer alles. Ornamenten, schilderijen, meubels, persoonlijke bezittingen: niets was veilig voor de wraak van deze bedrogen vrouw, die er serieus op uit was om een gedenkwaardige schade aan te richten. Onder de verschillende bezittingen is het onmogelijk om niet ook aan de auto te denken, een Maserati ter waarde van rond de 200.000 euro, die nu niet meer zo mooi en flamboyant is als voorheen.

Unsplash - Not the actual photo

Unsplash - Not the actual photo

De vrouw reageerde in feite haar teleurstelling af op de carrosserie, de stoelen, de ramen en de wielen van de auto en gebruikte alles wat ze kon vinden als een "wapen" om te vernietigen en te beschadigen. Om de omvang van haar woede te begrijpen, moet je bedenken dat, volgens wat gemeld werd, de minnares van de man werd gedwongen zichzelf op te sluiten in de badkamer uit angst om aangevallen te worden door zijn vrouw.

Een op zijn zachtst gezegd stormachtig tafereel dus, dat zich uiteindelijk in al zijn verwoesting liet zien. De verraden echtgenote zou in totaal voor zo'n 300.000 euro schade hebben aangericht, inclusief de Maserati en voorwerpen in de woning. Aangegeven door haar man bij de politie, zal de vrouw waarschijnlijk moeten compenseren voor wat er onder haar vernietigende woede heeft plaatsgevonden.

Advertisement