Bruidspaar vraagt £3 voor elk stuk taart: ze ontdekken dat een gast een extra stuk neemt en vragen hem om geld - Curioctopus.nl
x
Bruidspaar vraagt £3 voor elk stuk…
Verpleegkundige lacht op sociale media kind uit met aangeboren pathologie: ontslagen Een schoonmaakster toont de slechte omstandigheden waarin gasten de hotelkamers verlaten

Bruidspaar vraagt £3 voor elk stuk taart: ze ontdekken dat een gast een extra stuk neemt en vragen hem om geld

08 Oktober 2021 • Door Janine
15.027
Advertisement

Het is niet altijd zo vanzelfsprekend dat een bruiloft op de beste manier verloopt. Misverstanden, ruzies, ontevredenheid en onaangename episodes kunnen vaak schaduwen werpen op wat voor veel stellen een van de mooiste en meest memorabele dagen in hun leven zou moeten zijn.

De bruiloftsgasten waarover we jullie gaan vertellen, weten er alles van. Zoals bij de meeste bruiloften, was er ook bij deze een taart. Een dessert dat, zoals blijkt uit de post die een van de gasten op Reddit deelde, tot een echte kwestie leidde. Of beter gezegd: de problemen kwamen voort uit een plakje teveel, waarvoor het bruidspaar geld zou hebben gevraagd.

Hoewel het moeilijk te geloven is, zouden de man en vrouw in kwestie, bij het plannen van de huwelijksreceptie, van tevoren hebben besloten dat elke gast slechts één stuk taart zou krijgen. Niet alleen dat: elke gast zou £3,66 per plak moeten bijdragen. Dus toen ze zich realiseerden dat een van hen een extra plakje "durfde" te nemen, besloten ze contact met hem op te nemen om compensatie te vragen.

"Hallo, we waren de camerabeelden aan het bekijken en we zagen dat je twee stukken bruidstaart hebt gegeten. Kun je ons zo snel mogelijk £3,66 overmaken?" Zo leest de tekst van het bericht dat door een gebruiker op de Reddit-groep weddingshaming wordt gedeeld.

Het spreekt bijna vanzelf dat de gast bij het zien van zo'n verzoek zijn ogen niet kon geloven. Verontwaardigd over wat er is gebeurd, besloot de gast de situatie openbaar te maken en in feite te onderwerpen aan het oordeel van andere gebruikers. Niet alleen rekende het pasgetrouwde stel hun gasten voor de stukken taart, maar ze bekeken ook de beelden van de bewakingscamera's om te zien of iedereen at voor wat ze betaalden.

Advertisement

Sommige gasten waren erg teleurgesteld - merkte de gebruiker op die het verhaal op Reddit deelde - toen ik dat bericht ontving, heb ik ze meteen gebeld, maar er was geen manier om ze van gedachten te doen veranderen." Geconfronteerd met een dergelijke episode lieten de reacties van de mensen niet lang op zich wachten. Zoals verwacht waren de meesten van hen sprakeloos.

Wat vind jij? Stelden de echtgenoten buitensporige regels of was het terecht deze te respecteren?

Tags: WTFBruiloftenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt