Beveiligingscamera legt vreugdedans van dakloze vast: ze is aangenomen na het sollicitatiegesprek (VIDEO)

Janine image
door Janine

14 Oktober 2021

Beveiligingscamera legt vreugdedans van dakloze vast: ze is aangenomen na het sollicitatiegesprek (VIDEO)
Advertisement

Dansen uit geluk: dit deed Kayallah Jones, een 21-jarige vrouw die net had vernomen dat ze een baan had gevonden. Na maanden van zoeken heeft Kayallah eindelijk het einde gezien van een donkere periode die haar dwong op straat te leven.

Dit meisje werd namelijk dakloos door het faillissement van de familiewinkel en de ziekte van een van haar broers: een heel nare situatie. Gelukkig werd het meisje aangenomen in het restaurant genaamd The Spot, een sportbar en restaurant in Atlanta, Georgia. Bij het verlaten van het sollicitatiegesprek liet Kayallah zichzelf gaan in een vreugdedans omdat ze dacht dat ze niet werd gezien op de parkeerplaats van het restaurant. Het werd echter gefilmd op de camerabewaking, en dus ging de video in korte tijd viraal.

via abc30

Advertisement
dakara.spence/instagram

dakara.spence/instagram

Het meisje danste alsof niemand naar haar keek, vastgelegd door de bewakingscamera's. Dit is de simpele video die viraal ging op internet: het werd alleen al op Instagram meer dan 1,2 miljoen keer bekeken en op TikTok en Twitter 1,5 miljoen.

De eigenaresse van het restaurant, Dakara Spence, legde uit dat ze Jones had aangenomen omdat ze veel energie had en dat ze haar positiviteit voelde zodra ze binnenkwam. Nu werkt ze daar als serveerster. Nadat ze haar op de parkeerplaats had zien dansen, belde Spence Jones op: "Meteen nadat ik die beelden van de beveiligingscamera's had gezien, belde ik haar. Ik vertelde haar dat ik haar reactie had gezien en enthousiast was over haar en dat ik niet kon wachten om haar aan het werk te zien in mijn restaurant. Het was een prachtig moment voor mij."

Advertisement

dakara.spence/instagram

Spence plaatste ook de video van de bewakingscamerabeelden waarop Jones vrolijk danst. Eerst zie je Jones terwijl ze om zich heen kijkt om te zien of er iemand kijkt, dan laat ze zich gaan in een vreugdedans en loopt uiteindelijk nonchalant weg, alsof er niets is gebeurd. In deze geïmproviseerde dans gooit Kayallah haar handen en voeten in de lucht met groot enthousiasme.

Gezien de moeilijke tijd die Jones doormaakte, was het krijgen van deze baan een heel belangrijk moment dat haar tot een nu virale dans dreef. Ze legde uit dat ze zich opgewonden en enigszins overweldigd voelde door deze positieve verandering in haar leven. Kortom, een nieuw hoofdstuk voor dit jonge meisje vol levenslust. We wensen haar veel succes!

Advertisement