Oma sluit getatoeëerde kleindochters uit van testament en laat haar bezittingen na aan de enige zonder tatoeages - Curioctopus.nl
x
Oma sluit getatoeëerde kleindochters…
Onderzoekers ontdekken dat Machu Picchu ouder is dan eerder werd gedacht 17 van de meest merkwaardige en extravagante objecten die mensen hebben gemaakt met een 3D-printer

Oma sluit getatoeëerde kleindochters uit van testament en laat haar bezittingen na aan de enige zonder tatoeages

19 Oktober 2021 • Door Janine
4.839
Advertisement

Als veel mensen - ondanks dat ze anders zijn opgegroeid - proberen bij de tijd te blijven en de nieuwste mode te begrijpen, zijn er andere mensen die het nieuwe niet kunnen verdragen. Daarin lijken grootouders nog ouderwets te zijn: ze zouden nooit willen dat hun kleinkinderen tatoeages, piercings en felgekleurd haar hebben. Er zijn echter grootouders die hun kleinkinderen gewoon gelukkig willen zien; en dan zijn er de grootouders die alles willen doen om hun ideeën op te dringen. Een meisje vertelde haar verhaal op Reddit: haar oma werd niet alleen boos op haar kleindochters vanwege hun tatoeages, maar ze sloot ze ook uit van haar testament.

via: reddit

Dat is nog niet alles: deze oma besloot haar bezittingen na te laten aan de enige kleindochter zonder tatoeages en haar kleinzoons. De kleindochter die de erfenis krijgt, vertelt het verhaal: "Mijn oma was tegen tatoeages. Ze zei dat ze bij vrouwen niet mooi staan. Toen ze erachter kwam dat mijn oudere zus (we zijn met z'n vieren) een tatoeage had, heeft ze haar uit haar testament verwijderd". Vanuit haar oogpunt zou daarom het mannelijke geslacht worden uitgesloten, en dit wordt aangetoond door het feit dat de twee neven die deel uitmaakten van de erfenis, beide getatoeëerd zijn.

“Mijn andere zussen en ik hebben besloten om een ​​tatoeage te laten zetten uit solidariteit met onze zus. Ik zei dat ik het zou doen, maar toen besefte ik hoe dom het was en besloot ik het niet te doen. Zij gingen er echter helemaal voor en werden boos op me toen ze erachter kwamen dat ik de tatoeage niet had laten zetten." De grootmoeder - teleurgesteld en verbitterd door het gedrag van de andere kleindochters - verwijderde de getatoeëerde kleindochters uit het testament en liet de erfenis na aan de enige niet-getatoeëerde kleindochter en aan de kleinzoons.

Na het overlijden van hun grootmoeder vonden de getatoeëerde zussen het gedrag van hun zus onjuist en vochten ze ervoor dat het meisje en de twee broers de erfenis die ze kregen met hen zouden delen. De zus die de erfenis kreeg, besloot echter een deel van het geld aan haar zussen te geven, maar deze willen dat het geld gelijkelijk wordt verdeeld. "Mijn zussen zetten me vooral onder druk omdat ik zei dat ik dat tattoo-project met hen ging doen en het uiteindelijk niet deed.” Onbeslist over wat te doen, vroeg het meisje Reddit-gebruikers om advies. Moet het meisje een deel van haar erfenis aan haar zussen geven - aangezien de wensen van haar grootmoeder op absurde elementen waren gebaseerd - of niet?

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt