Iedereen moet veganistisch eten op de bruiloft van haar broer: de eis van een vrouw - Curioctopus.nl
x
Iedereen moet veganistisch eten op de…
Wetenschappers denken de poort naar een vijfde dimensie te hebben gevonden: de ontdekking 15 mensen deelden de meest rampzalige kapsels die ze ooit hebben gezien

Iedereen moet veganistisch eten op de bruiloft van haar broer: de eis van een vrouw

05 November 2021 • Door Janine
1.350
Advertisement

Het huwelijk is een belangrijke dag, niet alleen voor het bruidspaar: ook goede vrienden en familieleden kijken uit naar die dag, in de hoop dat deze perfect en gedenkwaardig zal zijn. Niet alle families geven echter tijdens de organisatie van de grote dag prioriteit aan de wensen van de echtgenoten en proberen hun ideeën op te dringen. Een toekomstige bruid vertelde op Reddit het familieconflict dat precies over de bruiloft en in het bijzonder de receptie plaatsvond: de zus van de bruidegom is veganist en verwacht dat het bruiloftsbanket volledig vegan is.

via: reddit

De vrouw vertelde het verhaal met behoud van anonimiteit:

“Ik ben 26 en mijn vriend is 28. We gaan in januari 2022 trouwen. We hebben alles gepland: muziek, eten, dessert, drankjes en genodigden. Gasten kunnen kiezen uit kip of biefstuk, met een salade om te beginnen. Mijn verloofde heeft een 24-jarige zus die veganist is. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten en leerden kennen, stond ik open voor het uitproberen van veganistische restaurants. Toen ik een restaurant voorstelde met veganistische opties, weigerde ze. Ze is de enige veganistische gast die de bruiloft zal bijwonen. We hebben haar een gerecht laten kiezen dat ze wilde voor de bruiloft en een vegan ijsje."

Hoewel het bruidspaar heeft nagedacht over het voldoen aan haar voedingsbehoeften - door veganistische gerechten speciaal voor haar te laten bereiden - lijkt het niet genoeg te zijn: ze eist dat niemand vlees eet en de situatie is plotseling verergerd: de ouders van de bruidegom hebben gedreigd de bruiloft niet te financieren voor het geval het verzoek van de zus niet werd ingewilligd: “Welnu, de ouders van mijn vriend stelden voor om het menu te veranderen en het helemaal veganistisch te maken. Mijn verloofde weigerde, hij wilde het menu niet veranderen vanwege zijn zus. Zijn zus begon te sms'en en mij de schuld te geven. Haar ouders denken er nu over om ons niet te helpen met het huwelijk."

Hoe moet het toekomstige bruidspaar zich gedragen? Moeten ze gehoor geven aan de verzoeken van de zus van de bruidegom en dus hulp krijgen van zijn ouders of moeten ze deze negeren en een menu bedenken dat door de meerderheid van de gasten kan worden gewaardeerd? Reddit-gebruikers twijfelen er niet aan: de eis van de vrouw is absurd: egoïstisch en schandalig. Het is niet haar bruiloft en ze moet ervoor zorgen dat haar broer de trouwdag rustig kan organiseren en doorbrengen. Wat zou jij doen in plaats van het bruidspaar?

Tags: WTFNieuwsgierigAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt