Auto's staan ​​geparkeerd op het land van een boer: hij pakt de tractor en neemt wraak (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

08 November 2021

Auto's staan ​​geparkeerd op het land van een boer: hij pakt de tractor en neemt wraak (+ VIDEO)
Advertisement

Wie heeft er nog nooit problemen gehad met parkeren? Of het nu auto's zijn die zijn achtergelaten waar ze niet thuishoren of dat je geen plek kunt vinden, één ding is zeker: parkeren is vaak een echte uitdaging, evenals een grote bron van ruzies en onvrede onder mensen op straat. Het verhaal dat we je gaan vertellen is daar het zoveelste bewijs van, alleen zijn we in dit geval niet in de drukke buurt van een stad, maar op een "rustig" stuk land.

Precies: hoewel zo'n terrein op het eerste gezicht geen gebied is waar veel auto's en parkeerproblemen worden verwacht, werd het in dit geval het theater voor een episode die al snel het web rondging, wat tegelijkertijd hilariteit en verontwaardiging wekte. De hoofdpersoon is een boer die nogal geïrriteerd is door sommige automobilisten die het lef hadden te parkeren op zijn terrein. Moe van de situatie besloot hij zijn tractor te starten en zijn bijzondere en persoonlijke wraak te nemen.

via 24sata

Advertisement
Michael Spiller/Wikimedia - Not the actual photo

Michael Spiller/Wikimedia - Not the actual photo

Zijn naam is Paul Bedekovic en hij is een Kroatische boer. Elke zondag wordt er in de buurt van zijn terrein een rommelmarkt gehouden. Een vrij populair evenement, dat veel mensen trekt, die uiteraard met de auto naar het platteland komen en, denkend dat ze geen overlast zullen veroorzaken, de auto's parkeren waar ze niet mogen: op het korenveld en de boomgaard van Paul.

De borden "niet parkeren" en de verzoeken die de boer elke zondag aan automobilisten deed om de auto's van zijn eigendom te verplaatsen, zodat hij verder kon werken op de velden, waren nutteloos. Dus, moe en geïrriteerd door het constante respectloze gedrag, besloot Bedekovic dat het tijd was om het recht in eigen hand te nemen.

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Eenmaal op zijn tractor begon de boer het veld te ploegen onder de ongelovige ogen van de eigenaren van de auto's die daar geparkeerd stonden. Waarom ongelovig? Simpel: Paul, door diepe groeven in de grond te maken, blokkeerde de auto’s, of verplaatste ze, waardoor de mensen die de markt wilden verlaten niet weg konden komen. Sommige auto's raakten in de opwinding van het moment ook zo beschadigd dat uiteindelijk zelfs de politie ter plaatse moest ingrijpen. Eenmaal daar konden de agenten echter niet anders dan het met de boer eens zijn.

Het terrein waar de auto's waren achtergelaten was in feite privé, en in theorie had de man ermee kunnen doen wat hij wilde. Het feit blijft dat zijn reactie misschien een beetje overdreven en drastisch was, en dat misschien alles zou zijn opgelost met een simpel telefoontje naar de politie. Wat vind jij? Heeft de boer er goed aan gedaan om zich zo te gedragen?

Advertisement