Hij reist 1000 km om zijn "virtuele" vriendin te ontmoeten, maar ze komt niet opdagen op de afspraak

Janine image
door Janine

10 November 2021

Hij reist 1000 km om zijn "virtuele" vriendin te ontmoeten, maar ze komt niet opdagen op de afspraak
Advertisement

Wat zou je niet doen voor de liefde? In het internettijdperk, waar singles veel gemakkelijker kunnen daten dan in het verleden, dankzij sites en apps waarmee je elkaar op afstand kunt leren kennen, is echt alles mogelijk. Ook 1000 kilometer reizen om jezelf in het echt voor te stellen aan een meisje dat tot dat moment slechts een “virtuele vriendin” was, net als de 18-jarige jongen die de hoofdrol speelt in het verhaal dat we je gaan vertellen.

Helaas voor hem wachtte hem bij aankomst een onaangename verrassing. Zijn poging om het meisje beter te leren kennen was namelijk nutteloos: de jonge vrouw kwam niet opdagen op de afspraak. Omdat hij zich op zijn zachtst gezegd in een trieste en onaangename situatie bevond, werd de 18-jarige gedwongen om hulp te vragen, ver weg van huis en zonder genoeg geld om terug te keren.

via Visao Oeste

Advertisement
Balanço Geral/Youtube Screenshot

Balanço Geral/Youtube Screenshot

We zijn in Brazilië, waar de jonge Mateus, net als veel andere single jongens van zijn leeftijd, heeft besloten het internet te gebruiken om de liefde te vinden. Twee jaar lang had hij een 100% virtuele langeafstandsrelatie met Luana, een meisje met wie alles goed leek te gaan. Blijkbaar was dat echter niet zo, want toen ze eenmaal de grote beslissing hadden genomen om elkaar in de echte wereld te ontmoeten, besloot de jonge vrouw een stap terug te doen.

Mateus, verliefd en enthousiast, kocht, nadat hij wat geld had gespaard door klusjes te doen, een buskaartje en vertrok om Luana in het echt te ontmoeten, op weg naar Sao Paulo, een stad op ongeveer 1.000 km van zijn huis. Hij had nooit gedacht dat hij, als hij daar eenmaal was, zelfs de schaduw van het meisje dat hij virtueel had ontmoet niet zou vinden.

Advertisement
Balanço Geral/Youtube Screenshot

Balanço Geral/Youtube Screenshot

Toen de bus bij het eindpunt aankwam, stond er niemand op hem te wachten; Luana reageerde niet meer en binnen een paar uur blokkeerde ze hem van haar sociale accounts. Het was op dat moment duidelijk dat zijn "vriendin" hem in de maling had genomen en niet zou komen opdagen. Het is niet moeilijk om je de teleurstelling voor te stellen van deze jongen, die plotseling merkte dat hij in een echte nachtmerrie terecht was gekomen. Hij had niet alleen geen slaapplaats (het meisje had hem onderdak beloofd), maar hij had ook niet genoeg geld om naar huis te gaan. Zo werd hij gedwongen om in de buurt van het busstation te slapen, met slechts $3 op zak.

JOVEN VIAJÓ 1.000 KM PARA CONOCER A SU “NOVIA VIRTUAL”, PERO ELLA NUNCA LLEGÓ En estos tiempos de pandemia, las redes...

Pubblicato da Orgullo Puneño su Domenica 24 ottobre 2021

Gedemoraliseerd werd hij opgemerkt door een groep soldaten, die, na te hebben vernomen wat er was gebeurd, besloten hem te helpen. Dankzij een collecte wisten ze 90 dollar op te halen, wat nodig was voor Mateus om een ​​kaartje te kopen om naar huis te gaan. Zijn verhaal ging snel de ronde op het web en hoewel het goed afliep, deed het ons ook nadenken over virtuele ontmoetingen die tegenwoordig, naast veel positieve aspecten, net zoveel risico's kunnen hebben. We hopen dat deze jongen in de toekomst een persoon van vlees en bloed kan vinden die hem niet op deze manier voor de gek houdt!

Advertisement