"Ik kom uit 2027 en ik ben de laatste persoon op aarde": man deelt bewijs op TikTok

Janine image
door Janine

15 November 2021

"Ik kom uit 2027 en ik ben de laatste persoon op aarde": man deelt bewijs op TikTok
Advertisement

Wat zou je denken van een persoon die, met extreem vertrouwen, beweert een tijdreiziger te zijn, uit 2027 te komen en "de laatste persoon op aarde" te zijn?

Nee, we maken geen grapje, en de man in kwestie bestaat echt, evenals zijn bekendheid op sociale media. De video's die hij op zijn TikTok-profiel publiceert, tonen in feite het ene succes na het andere, en het is ook om deze reden dat zijn verhalen het internet en de hele wereld rondgaan. Iemand die dergelijke uitspraken doet, en het zelfs bewijst met video's die onze toekomstige wereld zouden laten zien, verlaten en leeg na een ongrijpbare ramp, kan alleen maar nieuwsgierigheid wekken.

via unicosobreviviente/TikTok

Advertisement
unicosobreviviente/TikTok

unicosobreviviente/TikTok

Op TikTok staat hij bekend als "unicosobreviviente", de enige overlevende in het Nederlands, en de naam zegt het al. Javier heeft enorm veel succes gehad met zijn publicaties en zijn openbare verklaringen, zozeer zelfs dat mensen, de ene video na de andere, nieuwsgierig begonnen te worden en misschien zijn er ook wel mensen onder hen die hem geloven.

Het verhaal is op zijn zachtst gezegd uniek en het lijkt als iets uit een dystopische sciencefictionfilm. Geblokkeerd in het jaar 2027, zou Javier alleen op onze planeet zijn achtergebleven, nadat een verschrikkelijke ramp de rest van de mensheid deed verdwijnen. Het is niet duidelijk hoe hij zelf heeft kunnen overleven en er zijn nog veel meer onduidelijke dingen in zijn verhalen.

Advertisement
unicosobreviviente/TikTok

unicosobreviviente/TikTok

Het is begrijpelijk dat veel van de internetgebruikers die hem volgen, zijn theorieën in twijfel hebben getrokken die, hoewel ondersteund door video's waarin hij de omgevingen toont waarin hij leeft (een ongelooflijk verlaten Spaanse stad, voor de goede orde), verlaten, zonder het minste spoor van een menselijke aanwezigheid naast hem. Geïntrigeerd en geamuseerd begonnen veel mensen hem “uit te dagen”, hem te vragen naar beroemde en zeer populaire plaatsen te gaan en vervolgens video's te publiceren die bewijzen wat hij zegt.

unicosobreviviente/TikTok

unicosobreviviente/TikTok

En in verschillende gevallen deed Javier precies dat. In een video zie je bijvoorbeeld een leeg kruispunt in zijn stad, een plek waar het meestal erg druk is. Of hij filmde zichzelf terwijl hij naar een presidentiële suite van een luxehotel gaat, of zelfs in het stadion van Barcelona, ​​allemaal strikt lege plekken in zijn "parallelle realiteit".

unicosobreviviente/TikTok

unicosobreviviente/TikTok

Onder de mensen die commentaar geven op zijn video's, zijn er mensen die proberen te wijzen op tegenstrijdigheden in wat hij zegt en wat hij filmt, maar unicosobreviviente lijkt absoluut overtuigd te zijn van wat hij met de wereld deelt. Eén ding is zeker: het is werkelijk moeilijk te geloven in zo'n situatie. Het is aannemelijk dat Javier een kolossale en originele operatie uitvoert om gezien en gekend te worden, waarbij je je afvraagt ​​wat je al niet zou doen voor een beetje bekendheid in het tijdperk van sociale media. Maar wat als, ongelooflijkerwijs, het allemaal waar was? Wat denk jij?

Advertisement