"Mijn man is homo, we hebben twee dochters en we zijn heel gelukkig": vrouw vertelt het ongewone liefdesverhaal

Janine image
door Janine

27 November 2021

"Mijn man is homo, we hebben twee dochters en we zijn heel gelukkig": vrouw vertelt het ongewone liefdesverhaal
Advertisement

Liefde kan verschillende vormen aannemen: er bestaat niet één en dezelfde soort liefde voor iedereen. Liefde is dat diepe gevoel dat twee of meer mensen bindt en zich in verschillende vormen kan manifesteren. Liefde is dat gevoel dat ouders en kinderen bindt, twee mensen van hetzelfde geslacht of twee vrienden die de ervaring van het ouderschap delen. Het verhaal van Matthew Nielson en zijn vrouw Brynn Embley is voor velen ongebruikelijk: het is moeilijk om in hun schoenen te staan, daarom voelden ze allebei de behoefte om over de liefde te vertellen die je in hun gezin opmerkt.

Advertisement

Matthew is homo en is, ondanks zijn geaardheid, getrouwd met Brynn, een zeer gelukkige moeder en echtgenote. Ze ontmoetten elkaar en vonden elkaar, en vormen nu een perfect en gelukkig gezin: zowel Matthew als Brynn beweren de ideale partner te hebben gevonden. Heeft Matthew's oriëntatie op geen enkele manier invloed op de relatie? Deze vraag rijst spontaan en het paar antwoordt dat het een sterke chemie is die hen bindt. Samen kregen ze twee prachtige dochters. Man en vrouw ontmoetten elkaar voor het eerst in de kerk. Ze begrepen meteen dat ze veel dingen gemeen hebben: ze delen karakter, interesses en dromen. De twee gingen een tijdje met elkaar uit, totdat Matthew de moed vond om haar te bekennen dat hij homo was. Brynn was niet geschokt of van streek door deze bekentenis: in plaats daarvan toonde ze blijheid dat ze ondanks zijn geaardheid door de man was "uitverkoren".

Advertisement

Ze begrepen dat het gevoel dat hen verbond liefde was: de twee waren gelukkig samen en daarom besloten ze al na een paar maanden te trouwen. De mensen om hen heen aarzelden, ze konden niet begrijpen waarom de twee trouwden. Desondanks heeft de familie besloten om hen te steunen. Brynn vertelt over haar relatie met Matthew: "Het meest liefdevolle dat Matthew me ooit heeft verteld, is dat hij me nooit zat is, van alle mensen die hij ooit heeft gekend - dit soort compatibiliteit gebeurt niet elke dag." Er is een mentale verbinding die verder gaat dan oriëntatie: deze twee zielen ontmoetten elkaar en ondanks de vooroordelen besloten ze zij aan zij te blijven. Wat betekent liefde voor jou?

Advertisement