x
"Ik ben 11 keer getrouwd geweest en…
Doof meisje besluit de bruiloft in gebarentaal te vieren: haar moeder wordt boos en bekritiseert haar Ze komt te laat voor het boarden en rent de landingsbaan op om het vliegtuig te stoppen: gearresteerd

"Ik ben 11 keer getrouwd geweest en twee keer met dezelfde echtgenoot": het ongelooflijke verhaal van deze vrouw

07 Januari 2022 • Door Janine
1.154
Advertisement

Dit is het ongelooflijke verhaal van Monet, de 52-jarige Amerikaanse die 11 keer getrouwd is geweest - twee keer getrouwd met man nummer 2 en man nummer 7. Ze begon deze vreemde "hobby" op zeer jonge leeftijd en lijkt niet te willen stoppen.

In verschillende interviews heeft Monet gezegd dat ze ondanks haar leeftijd nog steeds op zoek is naar “de ware, grote liefde". Deze vrouw heeft onderhand een bepaalde gewoonte aangenomen om de prins op het witte paard te vinden die bereid is een intens, maar enigszins korte relatie te beleven...


11 times!! 😳

Pubblicato da The Sun su Martedì 30 novembre 2021

Haar eerste echtgenoot had ze op het lyceum ontmoet. Liefde op het eerste gezicht. Een huwelijk van twee maanden. Zoals vaak gebeurt met dit soort huwelijken, realiseerde Monet zich al snel de fout. Vandaar de crisis en echtscheiding. Dit is het begin van het verhaal van Monet, een 52-jarige Amerikaanse die 11 keer trouwde. Allemaal heel intense verbintenissen, maar ook nogal kort.

"Met de tweede man had ik veel plezier", zei Monet, "maar we hadden ook sterke ups en downs. Tot het punt dat we scheidden en na een korte tijd hertrouwden". Maar ook deze tweede keer hield geen stand.

Zo was het de beurt aan het vierde huwelijk. De man had al een kind uit een eerdere relatie. In dit geval wist Monet een mooie relatie op te bouwen met zijn zoon maar - helaas - liep de relatie met de vader slecht af.

Het vijfde huwelijk was een van de beste voor Monet, maar de karakters zijn te verschillend om onder hetzelfde dak samen te kunnen leven.

Het zesde huwelijk lijkt de juiste: de vrouw denkt echt dat ze de liefde van haar leven heeft gevonden. Maar ondanks dat hij elegant, knap en erg aardig is, wordt deze man ook achtergelaten in een scheiding en hertrouwen ze opnieuw in een prachtige ceremonie. Een complexe relatie waardoor Monet alleen achterblijft.

Voor korte tijd. Als ze online surft, ontmoet de vrouw de man die de hoofdpersoon is van haar achtste huwelijk. Na elkaar digitaal te hebben leren kennen, ontmoeten de twee elkaar in Las Vegas om te trouwen. Een initiatief als in een film, maar ook iets te overhaast: het loopt allemaal uit op de zoveelste echtscheiding. De negende echtgenoot laat weinig sporen na in de biografie van Monet, behalve dat hij een charismatische man was.

Advertisement

De tiende vertegenwoordigde op dezelfde manier een goede vriend en een vertrouwenspersoon, maar niet erg gepassioneerd.

De elfde - een 57-jarige die meerdere keren is gescheiden - is Monets laatste man die echter moest toegeven dat hij "een zekere aanleg heeft om gemakkelijk verliefd te worden". Ook bij laatstgenoemde partner was de duur erg kort: na drie ontmoetingen hadden ze de datum van de bruiloft al vastgelegd.

Elf ceremonies, elf trouwringen, elf beloften van eeuwige liefde: je kunt je afvragen of dit aantal mislukte gezinnen Monets enthousiasme voor een ceremonie die net zo uniek zou moeten zijn als het huwelijk heeft uitgeput. Toch is dit voor haar niet het geval. Integendeel, deze vrouw zegt dat ze klaar is om opnieuw te beginnen en de vluchtige impulsen van haar hart te volgen. Wat vind jij hiervan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt