Ze geeft haar kleinkinderen dezelfde pyjama voor Kerstmis, maar sluit er één uit: oma bekritiseerd op het web

Janine image
door Janine

18 December 2021

Ze geeft haar kleinkinderen dezelfde pyjama voor Kerstmis, maar sluit er één uit: oma bekritiseerd op het web
Advertisement

Kerstmis zou voor veel gezinnen een tijd moeten zijn om zich te herenigen met dierbaren en hen nabijheid en genegenheid te tonen. Maar afgaande op het verhaal dat we je gaan vertellen, is dit niet altijd zo vanzelfsprekend.

De hoofdpersoon is een Engelse grootmoeder die, in plaats van haar kleinkinderen een eerlijke en voorbeeldige behandeling te geven, een onderscheid maakte dat niet erg aardig was en dat om deze reden een grote discussie op het web veroorzaakte. Het kwam allemaal voort uit een foto die op Facebook werd gedeeld en die het moment uitbeeldt van de uitwisseling van kerstcadeaus tussen de vrouw en haar vijf kleinkinderen. Tot nu toe niets vreemds, behalve dat de grootmoeder had besloten om iedereen hetzelfde cadeau te geven - een pyjama - maar het enige kind waar ze biologisch gezien niet de oma van is, buiten te sluiten, dat helaas geen pyjama kreeg. Laten we meer tot in detail bekijken wat er is gebeurd.

via Spotted : Brierley Hill and local/Facebook

Advertisement

Some people out there with no heart 😡! “A friend of mine is married. Mother in law bought matching PJ’s for all kids EXCEPT the one that doesn’t belong to her son. Is she wrong?”

Pubblicato da Spotted : Brierley Hill and local su Lunedì 13 dicembre 2021

Vijf kinderen verzamelden zich voor een kerstboom voor een foto. Een gelukkige en leuke situatie, die echter een detail laat zien dat allesbehalve positief is, en dat verbazing en teleurstelling heeft gewekt. Aan de vier biologische kleinkinderen, kinderen van haar zoon, gaf de oudere vrouw dezelfde pyjama, terwijl voor de vijfde, een kind dat geboren was uit een eerdere relatie van de huidige schoondochter, de behandeling anders was.

Uitgesloten van het collectieve geschenk, heeft het kind geen pyjama ontvangen, op de een of andere manier en met volledige kennis van zaken niet behorend tot de "echte" familie. Kortom: een echte daad van gezinsdiscriminatie, geportretteerd in een beeld dat in korte tijd een stortvloed van commentaren en verontwaardigde en verontrustende standpunten heeft losgemaakt bij veel mensen. Het is zeker geen goede zaak om een ​​kind zo'n behandeling te geven, vooral niet in een tijd waarin de verbintenis van dierbaren sterker dan ooit zou moeten zijn.

Advertisement
Spotted : Brierley Hill and local/Facebook

Spotted : Brierley Hill and local/Facebook

"Er zijn mensen die echt zo harteloos zijn!" was de opmerking van een gebruiker. "Als het mijn schoonmoeder was geweest, zouden die pyjama's met haar het huis uit zijn gegaan - waren de woorden van een moeder - je kunt mijn zoon niet anders behandelen dan de anderen, omdat hij naar jouw mening niet is zoals zij". En onder degenen die op de foto reageerden, waren er ook mensen die de persoon die de scène vereeuwigde, die in zekere zin als "medeplichtig" werd beschouwd aan de discriminatie van het vijfde kleinkind, fel bekritiseerden.

Een heftige episode binnen de familie dus, die zeker niet prettig is om naar te kijken en met meer vragen dan antwoorden achterblijft. Wat vind je van het gedrag van deze grootmoeder?

Advertisement