Ze haalt haar zoon 5 uur te laat op van een feestje: het kind wordt niet meer uitgenodigd

Janine image
door Janine

13 Januari 2022

Ze haalt haar zoon 5 uur te laat op van een feestje: het kind wordt niet meer uitgenodigd
Advertisement

Veel ouders weten het goed: het is helemaal niet gemakkelijk om te gaan met bepaalde situaties waarin de kinderen betrokken zijn. Niet zozeer voor problemen die de kleintjes kunnen hebben, als wel voor de relaties met andere ouders. Het is niet altijd zo vanzelfsprekend om met iedereen goed overweg te kunnen, en dit kan onvermijdelijke gevolgen hebben, ook voor de kinderen. Net zoals gebeurde in de episode die we je gaan vertellen.

De hoofdpersoon is een moeder die op Reddit besloot te vertellen wat er gebeurde toen ze een feest organiseerde met een pyjama party voor de verjaardag van haar zoon. Een vrolijke gebeurtenis, die desondanks de nalatigheid van een andere moeder aan het licht bracht, die haar zoon niet binnen de gestelde tijd, maar 5 uur later, kwam ophalen. Een gedrag dat de auteur van het bericht heeft besloten niet te tolereren, waarbij ze de zoon van de vrouw niet uitnodigde voor volgende feestjes en vervolgens iedereen vroeg of ze goed had gehandeld.

via emu_party7894/reddit

Advertisement
woodleywonderworks/Flickr - Not the actual photo

woodleywonderworks/Flickr - Not the actual photo

Het gebeurde allemaal ter gelegenheid van de achtste verjaardag van haar zoon. De moeder, op Reddit bekend als emu_party7894, nodigde, naast andere vriendjes, James ook uit voor het feest en de pyjama party, waarbij ze de ouders vertelde om de kleintjes de volgende ochtend om 11 uur op te halen, omdat ze een aantal geplande verplichtingen had.

Helaas had deze aanbeveling weinig nut, vooral in het geval van James. De moeder van de jongen kwam namelijk vijf uur te laat om haar zoon op te halen, ondanks herhaalde verzoeken van de vrouw.

"Om 11.30 uur stuurde ik een bericht naar de moeder van James - vertelde ze - en ik vroeg haar of ze hem kwam ophalen, ze zei dat ze eraan kwam. Om 12.30 uur was ze er nog niet, ik stuurde haar opnieuw een bericht en ik herinnerde haar eraan dat ze zo snel mogelijk hier moest zijn. Ze antwoordde dat ze aan het lunchen was en snel zou komen. Om 14:00 uur sms'te ik haar opnieuw. Om 16:00 uur belde ik haar en toen stuurde ik haar een voicemail-bericht waarin ik haar vertelde dat als ze niet binnen 30 minuten bij mij thuis zou zijn, ik de politie zou bellen voor het achterlaten van het minderjarige. Binnen een kwartier kwam ze opdagen om hem op te halen. Ze verontschuldigde zich maar half."

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Ter gelegenheid van het volgende feest besloot de auteur van het bericht de kleine James niet meer uit te nodigen, gezien wat er was gebeurd. Het was op dit punt dat zijn moeder woedend werd en haar om uitleg vroeg. "Ik heb je zoon niet uitgenodigd omdat ik niet zeker weet of je hem op tijd zal komen ophalen - was het antwoord - wanneer je zoon bij mij is, ben je altijd te laat en ik ben het zat om me aan jouw verplichtingen te moeten onderwerpen.”

Woorden waar James' moeder hard op reageerde, door de vrouw te beledigen en haar te blokkeren. De gebruikers werd gevraagd om hun mening over de hele kwestie: de vrouw die het feest had georganiseerd en James niet had uitgenodigd, vroeg aan iedereen of ze fout zat om zich zo te gedragen, en de reacties van de mensen gaven voor het grootste deel haar gelijk.

Wat denk jij? Overdreef ze of niet om het vriendje van haar zoon niet uit te nodigen, gezien het gedrag van de moeder?

Advertisement