De applicatie waarmee je geld kunt verdienen door te wandelen om het welzijn te bevorderen

Janine image
door Janine

27 Februari 2022

De applicatie waarmee je geld kunt verdienen door te wandelen om het welzijn te bevorderen
Advertisement

Het hectische leven en de verschillende dagelijkse verplichtingen laten vaak niet veel ruimte over voor vrije tijd en voor die momenten die aan het welzijn zijn gewijd: of het nu gaat om vermoeidheid aan het einde van de dag of om gebrek aan tijd, het komt voor dat je lichamelijke activiteit opgeeft om je geest te bevrijden en vooral je lichaam een ​​beetje welzijn te geven.

Dit fenomeen is zo wijdverbreid dat er een systeem is ontwikkeld om het tegen te gaan: met een nieuwe smartphone-applicatie kun je geld verdienen door te gaan wandelen.

via News Founded

Pixabay

Pixabay

Precies: om de ongebreidelde sedentaire levensstijl tegen te gaan, het resultaat van de steeds strakker wordende ritmes van onze tijd, ontstond We Ward, een speciale app waarmee je wat punten kunt pakken als je de tijd neemt voor een gezonde wandeling.

Maar hoe werkt het in detail?

Allereerst moet je, om het te kunnen gebruiken, We Ward downloaden via Google Play als je een Android-systeem hebt of via de Apple Store als je iOS gebruikt.

Op dat moment zal de applicatie werken als een echte stappenteller en om de wards te verdienen, moet je een aantal niveaus behalen: de eerste stap is 1.500 stappen, wat overeenkomt met een enkele ward, gevolgd door het tweede doel van 3.000 stappen voor 3 wards, tot 20.000 stappen met een verdienste van maar liefst 25 Wards.

Het geschatte optimale doel is 10.000 stappen per dag, de aanbevolen hoeveelheid om voor je welzijn te zorgen.

Klik aan het einde van de wandeling op het pictogram "stappen valideren" om de behaalde resultaten vast te leggen.

De wards worden dan omgezet in geld en bijgeschreven op je rekening, maar het is ook mogelijk om cadeaubonnen, kortingen en aanbiedingen te ontvangen. Met de applicatie kun je ook prijzen winnen die, indien gewenst, kunnen worden omgezet in donaties aan vrijwilligersverenigingen en goede doelen. We Ward erkent ook een beloning voor degenen die reageren op enquêtes en advertenties bekijken.

Advertisement
We Ward

We Ward

Maar hoeveel verdien je ermee?

Vanzelfsprekend laat de applicatie je niet toe om te leven zonder te werken en kan zeker geen vervanging zijn van een salaris: het is een bescheiden extra inkomen, dat in ieder geval handig kan zijn om je kleine maandlasten van te betalen. Het door We Ward erkende bedrag begint vanaf 12 cent op basis van het niveau per 20.000 stappen. Maar er is meer: ​​door een vriend op de app te wijzen, verdien je na registratie nog eens 50 cent.

Daarnaast geeft We Ward de hoeveelheid verbrande calorieën tijdens het lopen en de afgelegde kilometers aan.

Kortom, een mooie stimulans om tijd aan je conditie te besteden en ervoor betaald te krijgen! Het enige dat overblijft is om de "eerste stap" te zetten en deze innovatieve applicatie op je mobiel uit te proberen.

Advertisement