Ze ontdekt dat haar man haar bedriegt na 26 jaar huwelijk, haar wraak is haar wedergeboorte

Janine image
door Janine

07 Maart 2022

Ze ontdekt dat haar man haar bedriegt na 26 jaar huwelijk, haar wraak is haar wedergeboorte
Advertisement

Een wedergeboorte is moeilijk, maar het is mogelijk: na een teleurstelling, een episode die onze kracht op de proef heeft gesteld, een onaangename gebeurtenis die ons leven heeft beïnvloed, is het misschien niet eenvoudig om weer op de been te komen. Hiermee geconfronteerd, kan men alleen een beroep doen op de eigen middelen om op te staan, zichzelf de juiste tijd te geven om het te verwerken en het comfort te accepteren van degenen die het dichtst bij je staan. We vragen ons vaak af waarom bepaalde dingen ons zijn overkomen en op zo’n moment is het moeilijk, misschien zelfs onmogelijk, om een ​​antwoord te vinden: de realiteit is echter dat onze toekomst iets beters in petto heeft dat we ons nu nog niet kunnen voorstellen.

Wanneer uit een persoonlijk drama iets moois ontstaat, krijg je een gevoel van wraak: verdriet kunnen omzetten in creativiteit, in liefde voor jezelf, in het bereiken van een nieuw evenwicht of in het realiseren van een droom is de beste manier om de meer kritieke perioden te overwinnen.

En dat gold ook voor Dianne Laurence, wiens sprookje begon nadat ze ontdekte dat haar man een andere vrouw had.

via Vogue

Advertisement

Het begon allemaal toen Dianne ontdekte dat haar man, na 26 jaar huwelijk, haar bedroog met een ander. De vrouw had wat vermoedens over een zakenreis: volgens haar was de echtgenoot in werkelijkheid helemaal niet alleen vertrokken en had na onderzoek de bevestiging gekregen dat ze gelijk had. De minnares van haar man was een jongere vrouw, als in een soort cliché. Op dat moment besloot de verraden vrouw de bedrieger te verlaten en naar het huis van een vriendin te verhuizen.

Deze dramatische episode viel echter onverwachts samen met een radicaal keerpunt in haar leven, zeker ten goede, grotendeels te wijten aan een provocatie van haar ex-man, die haar naar verluidt zei: "Als een paar na vele jaren samen uit elkaar gaat, zal een van hen met succes vooruitgaan terwijl de ander achterblijft."

Deze woorden markeerden het begin van Dianne's wedergeboorte, die besloot wraak te nemen voor het onrecht dat ze had geleden door zichzelf een beter leven te geven.

Dus ging de vrouw naar de sportschool, begon te wandelen en beleefde avonturen zoals last-minute reizen met vrienden. Geleidelijk begon ze zich anders te voelen en merkte een grote verandering in zichzelf op: "De echte en fantastische Dianne kwam naar voren en ik vond haar echt leuk”, verklaarde ze.

Advertisement

Dag na dag zette Laurence haar klim naar de beste versie van zichzelf voort en werd ze een ondernemer, een filantroop en een influencer, evenals een artiest.

Met haar zeer populaire sociale account op Instagram vertelt ze over haar dagen en is ze een inspiratie voor al die vrouwen die een gecompliceerde periode doormaken, als een heldere toon van hoop die laat zien hoe geluk nog steeds mogelijk is.

Haar bemoedigende boodschap aan gebruikers die haar volgen is: "Ongeacht wat het leven je brengt, is de beste wraak om iedereen te laten zien hoe fantastisch je bent. De enige manier om vooruit te komen is door niet achterom te kijken."

We wensen deze fantastische krijger het allerbeste toe, in de hoop dat ze een voorbeeld zal zijn voor veel vrouwen.

Advertisement