Een bedrijf maakt een tent die aan de kofferbak wordt bevestigd en verandert de auto in een camper

Janine image
door Janine

13 Maart 2022

Een bedrijf maakt een tent die aan de kofferbak wordt bevestigd en verandert de auto in een camper
Advertisement

Reizen en de wereld bezoeken op vier wielen is de droom van veel mensen. Wie de kans heeft, koopt een camper of een tent en gaat op pad om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Niet iedereen wil in luxe hotels verblijven: de vakantie wordt ook een kans om in contact te zijn met de natuur en de schoonheid van de kleine dingen te herontdekken. Het bedrijf Mogics richt zich op deze categorie reizigers, die een uitschuifbare luifel heeft gemaakt die in 5 minuten kan worden opgezet en die je auto in een camper verandert.

Advertisement

Je kunt kamperen aan zee, in de bergen of op een heuvel. Neem gewoon deze tent mee die in enkele minuten kan worden opgezet en extra ruimte aan je auto toevoegt. Je kunt hem gebruiken alsof het een tent is en hem dan gewoon op de grond monteren of aan de achterklep van de kofferbak haken. Zo heb je direct vanuit je auto toegang tot de tent. De tent is compatibel met veel automodellen en in het algemeen met alle auto's die een kofferbak hebben die open kan. Het wordt geïnstalleerd met de kofferbak open en kan een hoogte van twee meter bereiken.

Advertisement

Je kunt de tent gebruiken om een ​​klein matrasje te plaatsen, of om te eten of om onder de afdak te lezen, studeren of werken. Het is zeker niet hetzelfde als een camper hebben, aangezien je geen toegang hebt tot een badkamer of keuken. Bovendien is het niet mogelijk om te rijden als de luifel is gemonteerd: deze moet aan de kofferbak bevestigd worden als de auto stilstaat. Ondanks de opvallende verschillen vormt het een goed en voordelig alternatief voor de camper. Carsule is zeer comfortabel en praktisch: eenmaal opgevouwen zijn de afmetingen kleiner en kunnen ze in de kofferbak of onder de stoelen worden geplaatst. Het tentmateriaal is resistent en waterdicht en beschermt je dus tegen regen, wind of insecten. Op het "dak" van de tent is het ook mogelijk om een ​​gloeilamp te monteren, die je 's nachts licht geeft. De prijs is ongeveer 343 euro en kan worden gekocht via de website van het bedrijf. Het zal binnenkort ook beschikbaar zijn op Amazon, en veel mensen zeggen dat ze van plan zijn het aan te schaffen.

Advertisement