"Heb je me geblokkeerd? Dan zal ik je een bericht op je auto schrijven": meisje neemt wraak voor het bedrog van haar vriend

Janine image
door Janine

02 April 2022

"Heb je me geblokkeerd? Dan zal ik je een bericht op je auto schrijven": meisje neemt wraak voor het bedrog van haar vriend
Advertisement

Wat zou je niet doen uit liefde? De antwoorden op deze vraag verschillen van persoon tot persoon. Maar één ding is zeker: het is niet zo vanzelfsprekend dat alle partners elkaars negatieve houding goed opvatten. Dus wanneer een relatie slecht afloopt, misschien door bedrog, zijn er mensen die, in plaats van te wanhopen of het hoofdstuk afsluiten, op zijn zachtst gezegd voor merkwaardige en creatieve “oplossingen" kiezen, net als het meisje dat de protagonist is van de episode waar we je over gaan vertellen.

Wat deed ze dat zo ongelooflijk was? Je raadt het al aan de foto's: bedrogen en afgewezen door haar ex-vriend, besloot ze hem een ​​berichtje te sturen. Tot nu toe niets vreemds, zul je denken, ware het niet dat het bericht in kwestie op een echt zichtbare en onuitwisbare manier werd afgeleverd, dat wil zeggen, direct op de carrosserie van de auto van de jongen, met duidelijke woorden door middel van een spuitbus!

via MrsCucuzza/Twitter

Advertisement

Hoe kun je communiceren met iemand die niet met je wil praten? Een brief, een kaartje? Niets van dit alles: het meisje in kwestie heeft besloten om haar boodschap naar een hoger niveau te tillen. Gewapend - om het zo te zeggen - met een blikje blauwe spuitverf, besloot ze om wat ze niet telefonisch of persoonlijk kon zeggen aan haar ex-vriend rechtstreeks over te brengen waar het niet onopgemerkt zou zijn gebleven: de witte carrosserie van zijn auto.

Ja, je leest het goed: volgens wat is geleerd, zou de episode in Mexico hebben plaatsgevonden en de foto's, nadat ze op Twitter waren begonnen te circuleren, vonden snel hun weg over het web. Het lijkt erop dat de jonge vrouw, nadat ze de ontrouw van haar ex-vriend had ontdekt en erover had gediscussieerd totdat de relatie werd beëindigd, door haar vriend werd geblokkeerd op sociale netwerken. Dus, aangezien ze hem nog iets te vertellen had, koos ze voor een ietwat bizarre wraak.

“Aangezien je me hebt geblokkeerd, schrijf ik het hier", staat op de motorkap van de auto te lezen, alsof het een vel papier is om op te schrijven. Maar het bericht eindigt hier niet. "Een open relatie is wanneer je het allebei accepteert”, schreef het meisje op een van de zijkanten en zorgde ervoor dat beide deuren "besmeurd" werden.

Advertisement
Andrew Magill/Wikimedia - Not the actual photo

Andrew Magill/Wikimedia - Not the actual photo

Onder de gebruikers die het bekeken en commentaar gaven op wat er gebeurd was, waren er mensen die veronderstelden dat het niet echt was, of zelfs een publiciteitsstunt. Vele anderen zijn er echter van overtuigd dat de boodschap van de bedrogen jonge vrouw 100% echt is. We weten niet precies wat de reactie van haar ex-vriend was toen hij zijn huis verliet en zijn auto onder die omstandigheden aantrof.

Hoewel dit een daad is die kan worden bekritiseerd door de jonge vrouw, die zich had overgegeven aan een gebaar van vandalisme, moet worden toegegeven dat ze wist hoe ze de aandacht moest trekken en hoe ze wraak kon nemen op de houding van de jongen.

Wat vind jij van deze unieke wraak?

Advertisement