Deze 53-jarige oma onthult een van haar geheimen om fit te blijven: "Ik eet 150 eieren per maand!"

Janine image
door Janine

09 April 2022

Deze 53-jarige oma onthult een van haar geheimen om fit te blijven: "Ik eet 150 eieren per maand!"
Advertisement

Wat betekent het eigenlijk om fit te blijven? Het antwoord op deze vraag heeft veel verschillende facetten en verschilt zeker van persoon tot persoon. Eén ding is echter zeker: er is geen elixer van een lang en gezond leven, maar er zijn veel kleine en grote voorzorgsmaatregelen die, samen genomen, ons kunnen helpen om beter te leven, ook als we ouder worden.

Lichamelijke activiteit en voeding zijn niet altijd voldoende, hoewel dit in sommige gevallen wel het geval lijkt te zijn. Gevallen zoals die van de oma die we je gaan presenteren, een 53-jarige die op het eerste gezicht veel jonger lijkt. Ja, we schreven “oma”: Andrea Sunshine, bekend op sociale netwerken, is een echte ster, die veel over zichzelf heeft doen praten, ook vanwege de "geheimen" over haar prachtige vorm die ze heeft besloten te onthullen.

via Fitness Volt

Advertisement
andrea_sunshinee/Instagram

andrea_sunshinee/Instagram

Strenge voeding en veel fysieke activiteit: zo zouden we het vermogen van deze vrouw kunnen samenvatten om vele jaren jonger te lijken dan ze in werkelijkheid is. Deze twee verklaringen zouden echter niet voldoende zijn. Het volstaat om naar Andrea Sunshine, 53 jaar, uit Londen, te kijken, om te beseffen dat leeftijd in gevallen als dat van haar eigenlijk alleen als een eenvoudig getal kan worden beschouwd.

Het is geen toeval dat deze ongelooflijke grootmoeder van twee kinderen meerdere keren de krantenkoppen heeft gehaald, en in het bijzonder vanwege de onthullingen over zichzelf. “Hoe is het mogelijk om op jouw leeftijd zo fit te blijven?” werd haar meerdere keren gevraagd, en de antwoorden waren best verrassend.

Advertisement

Volgens wat ze zegt, volgt Andrea een strikt dieet, dat gepaard gaat met een regelmatige fysieke activiteit in de sportschool. Als je je op dit moment afvraagt ​​wat ze eet, verklappen we het je meteen: 150 eieren en tot 7 kilo zoete aardappelen per maand!

andrea_sunshinee/Instagram

andrea_sunshinee/Instagram

"Ik weet dat het aantal eieren verrassend is - zei ze - maar het is absoluut reëel: ik train elke dag veel en mijn dieet wordt gecontroleerd door een voedingsdeskundige. Het ideale is voor mij om altijd te proberen te verbeteren, dus het is de moeite waard om wat offers te brengen". Eieren staan ​​bekend als uitstekende voedingsmiddelen en worden aanbevolen om spieren op te bouwen en de ideale voeding te krijgen, aangezien ze een belangrijke bron van eiwitten zijn, maar laten we eerlijk zijn: zo'n aantal is echt moeilijk voor iedereen te bereiken!

Andrea is echter niet van plan op te geven en blijft minstens drie uur per dag trainen in de sportschool, waarbij ze strikt rekening houdt met de calorieën en de voedingsinname die het voedsel dat ze eet haar geeft. "Ik hou van sporten - vervolgde ze - voor mezelf zorgen is een daad van liefde".

Dus als je bij het lezen van “oma” dacht aan het klassieke beeld dat velen misschien hebben van deze figuur, dan ben je met Andrea Sunshine aan het verkeerde adres. Tot op het punt dat ze zelf heeft verklaard dat ze complimenten en uitnodigingen krijgt van mannen die vaak zelfs maar half zo oud zijn als zij. En ze voegde eraan toe: "Er is een vooroordeel dat zegt dat, naarmate we ouder worden, vrouwen alleen voor het huis en het gezin moeten zorgen. Het is niet waar: het is mogelijk om je ook aan jezelf te wijden, en ik vind het helemaal niet erg om 'fitnessoma' genoemd te worden."

Wat vind jij van deze geweldige oma?

Advertisement