Ouders laten hun dochter niet slapen na nachtdiensten: ze komt in opstand

Janine image
door Janine

26 April 2022

Ouders laten hun dochter niet slapen na nachtdiensten: ze komt in opstand
Advertisement

Slaap is een van de belangrijkste dingen, zonder welke we de normale dagelijkse activiteiten niet kunnen uitvoeren. Voldoende slapen zou geen gril moeten zijn, maar een noodzaak. Er zijn er die het geluk hebben 8 uur per nacht te kunnen slapen en er zijn er die voor hun werk of uit gewoonte genoegen moeten nemen met een paar uur minder. Een gebruiker op Reddit, een jonge 24-jarige vrouw, deelde haar verhaal met de community. Het meisje werkt 's nachts, maar haar ouders steunen haar niet en voorkomen dat ze voldoende rust krijgt. Maar op een dag besloot ze in opstand te komen, en ze vraagt ​​zich af of ze niet te hard was.

via reddit

Advertisement
Not the actual photo - Pexels

Not the actual photo - Pexels

Het meisje vertelt: “Ik ben 24 jaar, ik woon bij mijn ouders en ik werk 's nachts. Ik ben rond 7.30 uur thuis en slaap tot 15.00 uur. Mijn ouders kwamen naar mijn slaapkamer en maakten me om 11 uur wakker, zodat ik nog tijd had om "van de dag te genieten". Ik begon de deur van mijn kamer op slot te doen. Toen begonnen ze luide muziek te spelen om me wakker te maken, maar ik pakte mijn oortelefoon om het geluid te blokkeren. Ze belden me om me wakker te maken, dus ik zette de telefoon uit." Kortom, de ouders laten hun dochter niet slapen omdat ze graag tijd met haar willen doorbrengen. Op een dag kregen ze echter ruzie:

Advertisement
Not the actual photo - Pexels

Not the actual photo - Pexels

De ouders forceerden het slot en stuurden de broer om hun dochter wakker te maken. Ze nam haar broer mee naar haar vader en zei dat ze meer slaap nodig had. Haar vader begon echter te schreeuwen en beschuldigde haar ervan geen deel meer uit te maken van het gezin. Het jonge meisje verloor haar geduld: “Ik begon te schreeuwen dat ik slaap nodig heb om tijdens mijn diensten te kunnen werken en dat ik niet werkloos ben en de hele nacht wakker kan blijven om de hele dag te slapen. Hij kon niet geloven dat ik tegen hem schreeuwde, maar ik stopte niet en ging weer slapen. Geen van mijn ouders praat nu nog met me.”

Vervolgens vraagt ​​ze zich af of ze er verkeerd aan heeft gedaan door in opstand te komen om haar behoeften duidelijk te maken, en vraagt ​​andere gebruikers om advies: ze zou niet willen verhuizen. De gebruikers waren het echter met haar eens: de ouders moeten haar behoeften begrijpen, want de dochter doet niets verkeerd: haar afwezigheid is te wijten aan werkredenen en de ouders zouden de opofferingen van de dochter moeten waarderen. Wat denk jij ervan? Hoe zou jij je gedragen als dochter zijnde?

Advertisement