Deze vrouw woont met 50 muizen in huis: het zijn haar "kinderen" en ze baden in de gootsteen (+ VIDEO)

Janine

23 April 2022

Deze vrouw woont met 50 muizen in huis: het zijn haar
Advertisement

Wat is de eerste gedachte die bij je opkomt als we het over huisdieren hebben? Honden en katten natuurlijk, maar dat is niet zo vanzelfsprekend. In feite zijn er veel mensen die besluiten om uit deze klassieke patronen te stappen door wezens te nemen die maar weinigen in een huis zouden verwachten.

De Californische vrouw over wie we je gaan vertellen, weet er alles van, die, naast het feit dat ze echt voor buitengewone huisdieren heeft gekozen, er ook grote hoeveelheden van heeft. Wie wonen er bij haar? Maar liefst 50 muizen, beschouwd als haar "kinderen" en behandeld met alle respect, tot het punt dat ze zelfs in de gootsteen baden! Als je denkt dat je alles al hebt gezien - en gelezen, dan heb je het mis: ben je klaar om Michele en haar muizen van naderbij te ontdekken?

via Daily Mail

Advertisement

Michele Tinyoan (Michele Raybon)/Facebook Screenshot

Laten we eerlijk zijn: veel mensen denken bij muizen niet meteen aan schattige huisdieren. Integendeel, deze knaagdieren worden vaak gezien als een soort "bedreiging" die ver van huis moeten worden gehouden. Deze argumenten gaan echter niet op voor de 51-jarige Michele Raybon, de vrouw die het web is rondgegaan juist vanwege haar keuze voor een “mascotte” om thuis te houden.

25 mannelijke en 25 vrouwelijke muizen: dit is de extravagante "groep" dieren waarmee Michele heeft besloten haar huis te delen. Vreemd? Absurd? Niet voor haar, die aan haar knaagdieren alle zorg besteedt die iemand zou besteden aan een hond of een kat, en misschien zelfs meer. De vrouw zegt dat ze "haar kinderen" zijn en nadat ze in 2018 de eerste had genomen, besloot ze er meer te willen, totdat ze er 50 had.

Awwa, my Lucy Bear! I miss her

Pubblicato da Michele Tinoyan su Martedì 15 marzo 2022

De grootste populariteit kwam voor Michele toen ze een video op Facebook plaatste waarin haar muizen een bad namen... in de gootsteen! De beelden, die duizenden views hebben verzameld, hebben haar over de hele wereld beroemd gemaakt en ze zou er niet trotser op kunnen zijn.

Advertisement

New color

Pubblicato da Michele Tinoyan su Martedì 5 aprile 2022

"Elk van hen heeft zijn eigen persoonlijkheid - legt ze uit - ze zijn niet allemaal hetzelfde, over het algemeen zijn ze erg sociaal en als ik ze voer, rennen ze allemaal door elkaar!". "Ik kreeg ze van een fokker uit Texas - vervolgde Michele - en ik besloot er zoveel te hebben om ze op te voeden en als huisdier te houden". En op de negatieve gedachte die sommige mensen over muizen hebben, antwoordt de 51-jarige: "Er zijn mensen die denken dat het vieze dieren en dragers van ziekten zijn, maar dit is niet altijd het geval. Die van mij worden verzorgd en verwend, maar helaas blijven deze vooroordelen".

Desondanks geeft de vrouw toe dat degenen die bij haar thuis komen, in het begin altijd een beetje met stomheid geslagen zijn tegenover zoveel knaagdieren die van de ene kamer naar de andere rennen. "Sommige mensen worden verliefd op ze - voegde ze eraan toe - en kunnen dan niet wachten om ze als hun huisdier te nemen". Michele, die ook nog vier honden, drie katten en twee varkens heeft, is een echte dierenliefhebber en moet toegeven dat haar keuze nogal uniek is.

Hieronder is de video waarin de muizen te zien zijn die in de gootsteen baden:

Y la gente pagando por mascotas caras 😂. Una mujer que se define a sí misma como una fanática extrema de los roedores se hizo viral en redes sociales después de subir un video bañando a sus 50 “bebés” en el fregadero de su cocina. Los animales a los que Michele Raybon tiernamente llama “bebés” son ratas que ha ido coleccionando desde que tuvo su primer grupo en 2018. Ahora tiene cinco docenas de “acogedoras” mascotas que chapotean en su cocina cuando es la hora del baño. La amante de las ratas trata a todos sus sus amigos peludos por igual, considerándolos su familia a pesar de que algunos de ellos, 25 machos y 25 hembras, no son tan amigables como otros.

Pubblicato da Danny Cruz su Giovedì 14 aprile 2022

Wat vind jij? Zou je ooit 50 muizen als huisdieren houden?

Advertisement